Valokuvatapetti?

13. tammikuuta 2013


Nyt tarvitsisin teidän ihanien lukijoiden apua. Me nimittäin olemme tilaamassa valokuvatapettia ja nyt kysyisinkin, että mikä näistä seuraavista vaihtoehdoista teitä eniten miellyttää. Mihin itse olen tapettia laittamassa, sitä en vielä paljasta ;)
14 kommenttia

 1. Kaikki ovat kyllä niin kivoja, valinnanvaikeus on suuri kun pitää valita valokuvatapetti johon ei heti kyllästy ja mikä sopii sitten tilaa pitkäksi aikaa :)

  Oma suosikkini näistä voisi olla tuo vasemmassa reunassa oleva valkoinen ruusu, mutta kyllä tuo musta väri tuo kivaa kontrastia myös. Riippuu kyllä kovin minne tämä tapetti on tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta :) Ite tykkään näistä kaikista niin että vaikea päättää ;)

   Poista
 2. Multakin ääni ruusulle! <3 Olis mun mielestä eniten sun tyyliä. =) Mutta tosiaan riippuu myös paljon siitä minne tämä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äänestä <3 Paljastan valinnan kun se kotiutuu ;)

   Poista
 3. Kivoja kaikki, mun mielestä kivoin tuo oikea alalaita :) All You Need is White-blogissa on yhden huoneen seinä tapetoitu tuollaisella ruusun kuvalla. Kivasti ainakin heille sopii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistankin että S:llä on se tapetti. Täytyy käydä kurkkimassa vielä ;)

   Poista
 4. Oi ihania! Mä kanssa tykästyin eniten tuohon oikeaan alalaitaan, kaunis! ♡

  VastaaPoista
 5. Onko näissä aina ollut tuo "lue lisää" ja sitten toimimaton linkki blogiisi? Vai oonko mää jotenkin onnistunut nyt epähuomiossa sellaisen itselleni lisäämään. Tympäsee aina kopioida tuo linkki ja painaa, et avaa uudessa välilehdessä ku haluan lukea heti kaikki nyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Tuo linkki on vahingossa jäänyt laitettua kunnon linkiksi, nyt toimii siis! ;)

   Kiitos palautteesta <3

   Poista
 6. Mua miellyttää eniten toi vasemman alareunan ruusukuva, ihana! Mut mä valitsenkin aina sen turvallisimman vaihtoehdon.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih! Täytyy katsoa mikä meille kotiutuu ensi viikolla ;)

   Poista
 7. Mun suosikit ois noi mustakuvioiset, ihanat <3

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.