Hurahdus Kastehelmeen!

26. helmikuuta 2013


50cdb343c98c7ec739000054.jpg

Huomaan olevani ihastunut Iittalan Kastehelmi - sarjaan. Sitä löytyy meiltä kotoa lautasina ja jälkiruokakulhoina, mutta nyt haluaisin laajentaa sarjaa ostamalla siihen lisää osia. Olen yrittänyt myydä vanhoja muita astioitamme huuto.netissä pois jotta saisin kaappeihimme tilaa Kastehelmen uusille astioille. Meiltä tätä sarjaa löytyy klassisen kirkkaan värisenä. Myös sininen, harmaa ja omenanvihreä ovat todella kauniin värisiä. Ja kuinka suloisia uudet tuikut tässä sarjassa onkaan! Niin herkullisia värejä, tulee niin keväinen fiilis.

Itse toivoin pukilta sarjaan kuuluvaa uutuutta eli kirkasta kakkutarjotinta mikä löytyy äitiltänikin 70-luvulta. Eli tämä on otettu monta kertaa uudelleen tuotantoon mikä minua ilahduttaa. Mielestäni sarjan kakkutarjotin on todella kaunis ja niin klassinen! Myös uutena sarjaan on lisätty 1,9l tarjoilukulho jota löytyy monessa eri värissä mutta itse sen ottaisin tietenkin myös kirkkaana. Pukki ei kakkutarjotinta tuonut, mutta ehkä toivon sitä uudelleen keväällä syntymäpäivälahjaksi.

50cdb3c5c98c7e826f000062.jpg

Katsotaan jos tätä sarjaa tulisi vaikka alennusmyyntiin johonkin kauppaan niin voisi käydä täydentämässä omaa kokoelmaa näillä uusilla lisäyksillä ja muutamalla jälkkärikulholla sitten myöhemmin. 


Kuvat: Iittala

24 kommenttia

 1. Tuota samaista tarjotinta haikailen! =)

  VastaaPoista
 2. Suffeliini vei sanat suusta!! Itsekin niin kastehelmien lumoissa!! Ja lisää halajaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ja! :) Lista olisi pitkä mitä kaikkea sarjasta kotiin haluaisi..

   Poista
 3. Kastehelmi on kyllä todella kaunis sarja. Meiltä löytyy kirkkaana juurikin tuo jalallinen kakkutarjotin, kun niitä oli syksyllä II-laatuisena Iittala Outleteissa. Samoin niitä jalattomia kakkutarjottimia pari. Tosi hyviä kakunalusia, kun ovat tarpeeksi isoja. Lisäksi hamstrasin niitä kulhoja keväällä Citymarketin keräilystä.. :) Ja tietty tuikkuja löytyy muutama.. Punainen Kastehelmi ois myös upea jouluksi, mutta ei oo tilaa keräillä joka värissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se punainen on aivan ihana! <3 Sitä itse olen ja miettinyt aina joulun aikaan mutta onneksi meidänkin kaapit on niin täysi että ei vaan mahtuisi millään :) Kakkualusta on vaan kyllä niin saatava!

   Poista
 4. Kastehelmi tosiaan on kaunis sarja! Se on samalla perinteinen mutta nykyäikainen.

  Meiltä löytyy vihreitä lautasia, ja haluaisin kans täydennystä.

  Sulla on muuten todella kaunis blogi, ekaa kertaa täällä ihastelemassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Liisa T! <3 Kyllä, olen samaa mieltä, vanha mutta moderni sarja :)

   Poista
 5. Tuo kastehelmi on kyllä kaunis sarja. Itsellä ei yhtään ainutta astiaa, mutta haaveissa olisi joskus alkaa sitä keräämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään ja! Niin ajaton ja kaunis. Varmaan meidän tyttö vielä omistaa niitä minun ikäisenä, menevät siis hyvin äidiltä tyttärelle ;)

   Poista
 6. Joo kastehelmi on todella kaunis sarja :) Tuikkukupeista haaveilen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin Kastehelmi on kaunis ja ajaton :) Tuikkukupit on kivoja kun niitä löytyy niin monessa värissä.

   Poista
 7. Ihana sarja. Rakastan Iittalan tuotteita =)

  VastaaPoista
 8. Kastehelmi on viime aikoina jännästi nostanut päätään. Itse ainakin mielsin sen vielä jokin aika sitten mummoloiden astiastoihin. :) Mutta niin vain omakin sydän suli ja ostin ensin kirkkaan tuikkukipon ja viime viikonloppuna ihailin ja pyörittelin kaupoissa niitä jälkiruokakulhoja. Niin syötävän suloisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli ihan sama juttu kun nuorena sitä katselin äitini kaapeissa. En ymmärtänyt yhtään mitä hienoa niissä oli ja niin mieli on muuttunut kun itse on vähän kasvanut. Juuri syötävän suloisia ;)

   Poista
 9. Onpa muuten kauniisti yhdistetty tuo kastehelmi tuohon comboon!! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Itselle ei varmaan olisi koskaan tullut mieleen mutta onneksi jotkut osaa, hih! :)

   Poista
 10. Kastehelmestä on kyllä moneksi! Ja kuten muutkin ovat todenneet, se on samaan aikaan moderni ja perinteinen, todellinen retro etten sanoisi ;) Meiltä ei vielä yhtään kastehelmeä löydy, mutta eihän sitä koskaan tiedä..

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään aluksi lämmennyt yhtään tälle sarjalle mutta tykästyminen tapahtui pikku hiljaa ja nyt oon jo niin ihastunut :)

   Poista
 11. Luulin, että Kastehelmi olisi täyttä Suomi-tavaraa, mutta eipäs olekaan. :(

  http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/41-euroa-thaimaassa-tehdysta-sameasta-kulhosta/1303166

  VastaaPoista
 12. Kastehelmi on niin ihana sarja, meiltäkin löytyy sitä jonkun verran jo :) Lisää pitäisi vielä saada ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti pitää saada lisää ;) Ja eilen kävimme Kodin1:ssä vierailulla ja siellähän koko sarja oli -20%, hih! :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.