Meidän makuuhuone Avotakassa!

13. helmikuuta 2013


Sain puhelun äitiltäni, joka ilmoitti postin tuoneen hänelle uusimman Avotakka - lehden. Siinä samassa sitten kysyin häneltä, että huomasitko lehdessä mitään pientä, tuttua kuvaa aika alussa. No eipä äitini ollut mitään huomannut. Heh, kiitos äiti! No kumminkin, uusimpaan lehteen oli valittu meidän vanha makuuhuonekuva kuukauden lukijakuvaksi. Kuinka kiva yllätys tämä olikaan. Jo toisen kerran pääsin Avotakkaan, nyt vaan hieman pienemmällä jutulla kuin viimeksi, hih! Mutta kuva näytti kivalta ja kiva fiilis tuli kun lehden aukaisi oikealta sivulta. Siellä meidän makkarikuva on! Eli jos luette Avotakkaa tai tilaatte lehteä niin bongatkaa meidän makkari sieltä. Aika moni on jo bongannut ja laittanut ihanaa palautetta sähköpostilla. 


6 kommenttia

 1. Tuo on kaunis kuva!<3 Teidän kodista voisi tehdä isommankin jutun! =) Vai onko siis joskus tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Avotakassa oli viime vuonna juttu missä minä arvioin erilaisia talopaketteja :) Sitä oli kyllä tosi hauska tehdä!

   Poista
 2. Mäkin bongasin ton jo tuolta! Hienoa! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Toivottavasti kumminkin hienoa hymynaamalla ;) hihi!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.