Sohvapöydän metsästys

20. helmikuuta 2013


50e2dec0c98c7e8b3f00000c.jpg

Luulin jo löytäneeni kotiimme täydellisen sohvapöydän olohuoneeseen, mutta totesin "muovisen" sohvapöydän olevan aika epäkäytännöllinen lapsen kannalta. Kartellin uusi sohvapöytä olisi ollut meille kuin tehty ulkonäön kannalta mutta toimivuudeltaan se ei olisi ollut hyvä. Pöytä on niin kevyt että lapsi pystyisi sen helposti kaatamaan. Niinpä uuden sohvapöydän metsästys jatkuu ja löysinkin Pinterestistä mallin millaisen haluisin meille, mutta nyt vain tarvitsisi sellainen jostain päin Suomea bongata. 

Pöydässä näyttäisi olevan kromiset jalat ja leveyttä tarpeeksi sohvapöydälle. Pöytä näyttää painavalta, joten kaatumisen vaaraa sillä ei ainakaan luulisi olevan. Naurattaa ihan miten nykyään tarvitsee ajatella huonekalujen käytännöllisyyttä ja soveltuvuutta meidän perheeseen. Ennen sitä osti kotiinsa vain kaikkea kaunista. Tämä sohvapöytä näyttää kyllä niin kauniilta, että jos sen vain jostain löytäisin niin kotiimme sen ottaisin.

50e2dd5cc98c7e9408000191.jpg

Eli jos teillä on näköhavaintoja samanlaisesta sohvapöydästä niin auttakaa minua ihmeessä kommentoimalla tähän tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen padmerine@coconutwhite.com.


Kuvat: Pinterest

8 kommenttia

 1. Ihana pöytä!
  Kannattaa katsastaa Cobellon valikoima. Ainakin heidän Facebook-sivuille laittamissa kuvissa oli hyvin samantapainen pöytä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik mitä ihanuuksia heillä olikaan!! <3 Kiitos oikein paljon vinkistä! :)))

   Poista
 2. Ihana pöytä! Kannattaa katsastaa Cobellon valikoima. Ainakin heidän Facebook-sivuille laittamissa kuvissa oli hyvin samantapainen pöytä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Kommentoin ekaa kertaa ja ajattelinkin, et näinkökän meni tuplasti kommentti :D

   Poista
 3. Hei, tuo ylin pöytä näyttää olevan Eichholtzin http://www.eichholtz.com/table-coffee-gramercy-park-0081001680114.aspx, näitä tuotteita pystyy tilaamaan Stockmannin kautta.
  Itse olen tilannut heidän mallistostaan tuolit Stockan kautta. Tilaaminen sujui ihan näppärästi kuvastosta, mutta toimitusaika piti olla noin kuukausi ja nyt on mennyt kohta 4 kuukautta! Ymmärsin että tämä johtuu tehtaan tuotantovaikeuksista.

  Muistaakseni myös sisustusliike S.A.L.I myy Eichholtzin tuotteita ja näytti nytkin olevan alemman kuvan tyyppistä pöytää myynnissä http://www.sisustusliikesali.fi/sohvapoyta-criss-cross-lasi-ruostumaton-teras-p-375.html?osCsid=fc3193671e22c7cd271b97ae9b08ed39.

  Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! <3 Täytyykin mennä heti katsomaan. Harmi että sinulla on niin kauan kestänyt :( Sinun tarvii vaatia jotain korvausta odottelusta, lahjakorttia tai jotain!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.