Tervetuloa!

7. helmikuuta 2013


Ihanaa olla taas kotona! <3


Mikä vapauden tunne valtasi minut nyt kun vihdoinkin olen takaisin täällä. Olipahan reissu, mutta tulipahan tehtyä. Olen 110% onnellinen että palasin tänne ja saan taas itse määrätä mitä tehdä, mistä kirjoittaa ja se että kaikki toimii. Toivon että löysitte kaikki ihanat lukijat takaisin tänne ja jatkatte hömppäjuttujeni lukemista. Blogini ei tule muuttumaan yhtään vaan käsittelen postauksissani aiheita sisustaminen, rakentaminen ja muu elämä. 

Toiveita saa aina esittää minulle joko kommentoimalla johonkin postaukseen tai lähettämällä sähköpostia padmerine@coconutwhite.com. Minua kannustaa jatkamaan ja ilahduttaa kaikista eniten teidän ihanien kommentit ja neuvot <3 Se on bloggailussa ihan parasta!! Valitettavasti Casan aikaisia kommentteja en saanut tänne siirrettyä, mutta nyt blogiini voi kommentoida ja kommentointi sentään toimii.

Joten tästä se lähtee taas!
16 kommenttia

 1. Tervetuloa kotiin siis : )

  Olen tosin uusi täällä ja kävin vasta äsken lukemassa aiempia postauksiasi. Itsekin äskettäin rakentaneena on mukava lueskella muiden kertomuksia.

  Kaunis blogi sinulla ja kiva on liittyä lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun liityit! :) Ihanaa saada myös uusia lukijoita mukaan <3 Ja kiitos <3

   Poista
 2. Onnea vapaudesta kaunotar. <3
  Tästä se taas lähtee, ilolla ja onnella.

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Kiitos ihanasta kodista jonka jaat meidän muiden kanssa näin blogin ja kuvien välityksellä. Seuraan blogisi lisäksi vastarintaa, blankoa, sisustus unelmia, tirlittania, all you need is white ja oma koti valkoista... välillä eksyn kauttanne myös muille upeille sivuille. Teillä kaikilla on upeat kodit ja näin kommentoimattomanakin lukijana täytyy nyt vihdoin viimein uskaltautua kirjoittamaan että olen älyttömän kiitollinen kaikista ihanista ideoista joita annatte meille rakentajille ja sisustajille! Monena tylsänä ja mälsänä pimeänä päivänä olen saanut paljon iloa pirteistä kuvista ja kirjoituksistanne. Olen jopa miettinyt "joukkoonne liittymistä" ja oman rakennuksemme taltioimista bloggauksen merkeissä. Nyt kuitenkin taidan jättää väliin sillä blogeihinne (syyllistä hakematta) on ilmestynyt negatiivisia tekstejä toisistanne. En ole koskaan viitsinyt päivääni pilata lukemalla mitään ikävää, enkä siis oikein edes tiedä mistä on kyse, mutta pyytäisin että mikäli bloggareiden kesken on jotain ongelmia, selvittäisitte ne piilossa meiltä lukijoilta. Ainakin itse mielelläni lukisin blogeja päiväni iloksi, kiistoja ja erimielisyyksiä kohtaa ihan tarpeeksi näin oikeassa elämässäkin.

  Jatkan edelleen blogisi seuraamista, kuten kaikkien muidenkin! Toivottavasti meininki jatkuu iloisena hömppänä, sellaisena mitä se oli kaikissa blogeissa jokin aika sitten <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu juttu on loppuunkäsitelty ja ihana olla täällä <3 Eli ei pelkoa ;)

   Poista
 4. On tosiaan iso taakka harteilta! Mahtavaa olla vihdoin vapaa ja itsenäinen. Linkkasin sun uuden osoitteenkin mun blogin sivupalkkiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee vihdoinkin! <3 Nyt vaan positiivinen asenne ja tästä tämä lähtee taas ;)

   Poista
 5. Tervetuloa takaisin! Minua ei viehätä nuo ammattimaiset blogit ...

  VastaaPoista
 6. Kiitos Marita!! <3 Täällä ollaan ja pysytään :)

  VastaaPoista
 7. Mukana jatketaan säännöllisen epäsäännöllisesti :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa päästä seuraamaan jälleen hömppäjuttuja kuten sanoitkin. :) Iloisia ja inspiroivia postauksia toivottavasti tiedossa täälläkin puolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! :) Yritän parhaani että jutut olisivat ihan samanlaisia kuin aikaisemminkin :)

   Poista
 9. Hei Padmerine, tervetuloa takaisin ja me lukijat kyllä pysymme mukana missä tahansa blogisi asustaakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos J <3 Sä oot kyllä niin ihana ja valitset aina oikeat sanat :))

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.