The Päiväpeitto

4. helmikuuta 2013


Olenko koskaan todennut täällä kuinka koukuttava tuo Pinterest voi olla? Vietän siellä päivästä tunnin tai kaksi aikaa etsien erilaisia inspiskuvia, omaan asuntoon uusia ideoita ja katsellen vain kuvia. Pari viikkoa sitten minun silmiini osui kuva aivan upeasta päiväpeitosta joka vaan jäi mieleeni pyörimään koko ajaksi. Niinpä seuraavana päivänä minun oli pakko lähteä metsästämään tämän päiväpeiton alkuperää ja myyjää. Pienen hetken jälkeen löysin nettikaupan joka myy tätä päiväpeittoa ja otinkin heihin sähköpostitse yhteyttä, koska päiväpeitto oli loppuunmyyty. Mikä pettymys se olikaan, koska tunnustan olevani aika kärsimätön ihminen. Odottelin nettikaupasta vastausta ja sain sen samana päivänä. Vastaus oli positiivinen eli päiväpeittoa tulisi saapumaan nettikauppaan lisää keväällä.

Ja nyt vilautan kuvaa kyseisestä peitosta. Varoitus kaikille kiiltävästä ja bling blingistä tykkääville! ;)

10 kommenttia

 1. Wau! Todella hieno! Mikä oli hinta ja kauppa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppa on englantilainen http://www.rockettstgeorge.co.uk/luxury-sequin-and-velvet-bedspread-throw---platinum-16118-p.asp

   Ja hinta on 230 puntaa eli yhteensä noin 280€. :)

   Poista
 2. Oi miten ihana!!! Tuntuu että meidän kotiin päiväpeiton löytäminen on ikuisuus projekti. Mutta tää on ihan helmi!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ois kyllä aika upea!!! ;) Itellä sama ongelma että sopiva ei vaan ole tulliut vastaan.. ;)

   Poista
 3. Toi on kyllä bling-bling. :D
  Harakka diggaa...

  VastaaPoista
 4. Hei. Tosi kiva blogi sulla ja todella kaunis koti. Kartell johdatti mut tänne. :D Jään innolla seuraamaan blogiasi. Taitaa tulla olemaan yksi suosikeistani. ;) Käy myös vastavierailulla blogissani www.sinis-decor.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ku kiva <3 Minä käynkin heti kurkkimassa sinun blogiasi ;)

   Poista
 5. Heips! Luen blogiasi puhelimeni välityksellä, joten en tiedä, miltä se näyttää tietokoneen ruudussa. Mutta siis vinkkinä, tekstiä on tosi hankala lukea koska se siinä on noi "taustakehykset". En tiedä onko asia näin vaan puhelimella selaillessa, mut aattelin kommentoida tällasen häiritsevän seikan. Muuten tykkään blogistasi aivan älyttömästi:) Aivan ihana tuo päiväpeitto!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :) Laitoin uuteen uskoon, onko nyt parempi? :)


   Oikein paljon kiitoksia palautteesta! <3

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.