Ale-ostos kylpyhuoneeseen!

28. maaliskuuta 2013


50e58455c98c7e670400002e.jpg

Esittelin aikaisemmin alennusmyyntien ostoksiani paikallisesta sisustuskaupasta. Kerroinkin keräneeni kaksi kassillista sisustukseen liittyvää tavaraa kotiin vietäväksi. Sain tällä kertaa täydennystä meidän vessaan joka on pysynyt jo kauan samanlaisena eikä mitään uutta ole sinne ilmestynyt. Nyt vessaan ilmestyi erittäin kaunis, bling bling saippuapullo valkoisena. Ihastuin tähän saippuapulloon jo syksyllä kun sen ensimmäisen kerran liikkeessä näin ja nyt ostopäätös oli taattu kun pullo oli lisätty aleen. Tämä saippuapullo on niin minun tyyliä! Vielä kun tähän samaan sarjaan ilmestyisi muitakin osia niin kotiuttaisin ne samantien. Tiedän että hammasharjalle tarkoitettu muki on olemassa, sitä sitten seuraavaksi metsästämään.

50e5857fc98c7e8d37000027.jpg
Paikallaan meidän vessassa.


22 kommenttia

 1. Kaunis pullo :) simppeli ja sopivasti blingiä!

  VastaaPoista
 2. Näitä saa Bauhausseista! :) Tai ei juuri näitä, mutta ihan melkeen samanlaisia. Kodin1:ssäkin ollut jossain vaiheessa, mutta Bauhaussista löytyy koko setti hammasmukia, pönttöharjaa ja jopa pöntönkansia myöten. Siellä on samalta valmistajalta (Sandwood) myös aivan ihania kimaltavia vessanmattoja.. Valkoisia, mustia ym ja seassa hitusen hopeisia karvoja. Hinta oli vaan aika tyyris joten jäi itseltä ostamatta, mutta meiltäkin lähes vastaava bling bling- pumppupullo löytyy ja voi jestas nämä ovat ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytykin katsoa seuraavan kerran Bauhaussista millaisia sieltä löytyisi. Hammasmuki olisi kyllä niin kiva lisä tuolle meidän pullolle :)

   Poista
 3. Ihanasti bling-blingiä! Minkä merkkinen tämä ihanuus on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaan huomenna selvittää minkä merkkinen pullo on kun pullossa ei valitettavasti lue merkkiä. Mutta huomenna olen viisaampi ;)

   Poista
  2. Taitaa olla Day merkkinen, itselläni on ainakin kyseinen pumppupullo ja hammasharjateline ostettu Daystä :)

   Poista
 4. Itsellänikin on melkein samanlainen pumppupullo, saippuakuppi ja muki vessassa! Ihania ovat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi kun kiva :) Itselläni metsästys jatkuu ja toivottavasti jossain vaiheessa onnistaa :)

   Poista
 5. Tuo on niin IHANA pumppupullo ja pahus, puuttuu omasta vessasta vielä... =) Tuo muki nimittäin on jo ja kyllä olisi kiva saada tuokin sille kaveriksi! =)
  -Sanelli78-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niiiin kiva ja itse etsin sitä hitsin hammasharjamukia ;)

   Poista
 6. Todella hurmaava pumppupullo:)

  VastaaPoista
 7. Hei ! Oon jo pitkään seuraillu sun blogia ja selannut aivan alusta loppuun. Tykkään kyllä tosi paljon :) Sulla on hieno sisustus tyyli ja joka huone on erilainen, mutta silti kaikki on yhtenäistä. Värit ovat aivan ihania ja ofc kaikki, mikä kimaltaa (: hyvää kevättä ja onnea tontista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon Tanja :) <3 Kiva että miellyttää juttuni ja sisustus :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.