Hauska kukkakimppu!

26. maaliskuuta 2013
Voi kuinka paljon meillä kävi virpojia

Onneksi olin tänäkin vuonna varautunut pikku virpojiin runsain karkein ja loppujen lopuksi jäljelle jäi 2 lakua ja 3 pikkumunaa. Eli aika hyvin olin arvioinut kävijät. Kuinka iloiseksi virpojat tulivat kun saivat meillä virpoa ja kuinka iloiseksi minä tulinkaan kun sain palkkioksi todella hienoja virpomisoksia. Ajattelin aluksi laittaa ne omaan maljakkoon mutta lisäsin oksat valkoisten tulppanien seuraksi. Nyt meidän keittiön pöydällä on iso maljakko täynnä tulppaaneja ja hauskoja virpojien oksia. Pitäisiköhän sitä ihan itsekin lähteä meidän pikkuisen kanssa päiväretkelle poimimaan lisää oksia ihan omaan maljakkoonsa? Tänään on aurinkoinen päivä joten ehkä toteutankin aikomukseni :)


5 kommenttia

 1. Meilläkin kävi 30 virpojaa joten kaikki karkit menivät :D Onneksi olin varautunut :D :D

  VastaaPoista
 2. Oikein harmittaa kun tänä vuonna virpojamäärä oli tasan yksi. Höh! On niin mukavia nuo itsekoristellut oksat, ja tuo pääsiäistunnelmaa. Oikein kauniisti olet saanut oksat kukkien sekaan. Ihanan raikas kimppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih, vaan yksi! Nuo oksat on niin hauskoja ja piristävät päivää :)

   Kiitos! :)

   Poista
  2. Pieniä noitia kävi meillä. Onneksi olin varautunut suklaa yllätyksiä ja patukoita :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.