Ihana asunto!

22. maaliskuuta 2013


Surffailen usein Alvhemin sivuilla, koska melkein jokainen heidän sivujen asunto on niin kaunis ja muuttaisin näihin asuntoihin koska vain. Nytkin löysin  keskiviikon inspiraatiokuvia eräästä asunnosta joka olisi tällä hetkellä myytävänä. Niin kodikkaan näköinen koti, kelpaisi minullekin! Varsinkin tämän asunnon makuuhuone jotenkin iskee minun makuuni, tykkään siitä niin! Valkoista, mustaa, modernia, jotain vanhaa, upea lattia ja vaikka mitä muita ihanuuksia tässä asunnossa. Tuttuja tyynyjäkin löytyy olohuoneen sohvalta ja makuuhuoneen sängyltä. Joten tässäpä kuvia minun ihastus asunnosta:


Aikas kiva, vai mitä? :)


12 kommenttia

 1. On kyllä todella ihastuttava! On aina yhtä suuri ilo katsoa tällaisia kokonaisuuksia, jossa huomaa miten kaikki yksityiskohdat on tarkkaan mietitty ja viimeistely viety loppuun saakka. Ah, voisin muuttaa tuonne heti. :D

  VastaaPoista
 2. No on kyllä ihana! :) Täälläkin selaillaan alvhemiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parhaat sivut ja täynnä inspiraatiota :) Vähintään kerran viikossa tulee poikettua!

   Poista
 3. Kylppäri varsinkin todella upea! Ja muutenkin :)

  Käypä kurkkaamassa, blogissani on sinulle kaiken paljastava haaste: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/03/paljastava-haaste-sisustusbloggaajille.html

  ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua mikä haaste! :D Mutta hyvin helppo meillä toteuttaa, joten kiitos! ;)

   Poista
 4. Mun huomio meni ensimmäiseksi maalattuihin harmaisiin seiniin missä on valkoiset yläosat. Kumpa oiskin noin avaraa ja korkeat huoneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuollainen huonekorkeus olisikin ihan mahtavaa. Aika harvassa talossa vain tuollaista löytyy.. Mutta olen samaa mieltä! :)

   Poista
 5. Upealle, harmoniselle ja avaralle näyttää ja miten tyylikkäät tyynyt :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin todella tyylikkään näköistä! :) Hyvin ruotsalaista :)

   Poista
 6. Onpa kyllä mukavan ja raikkaan näköistä!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.