Ikean kesä!

15. maaliskuuta 2013
Apua, nytkö sitä pitäisi jo kääntää katse kohti tulevaa kesää? Oma mieli on täysin tulevassa keväässä, pääsiäisessä ja siinä että lumi sulaisi äkkiä pois. Mutta kun Ikean kesän kuvasto kolahti postilaatikkoon niin pakkohan sitä on hieman hetkellisesti kesää miettiä. Pitäisikö ostaa uusia kesäkalusteita? Mites uusia ruukkuja? Kaikki kesäkukat, mitä kukkia sitä tänä vuonna laittaisi ruukkuihin? Niin paljon kysymyksiä joihin päätin keskittyä vasta huhtikuun saapuessa. Toivottavasti huhtikuu tuo myös lämpimämpiä ilmoja ja saataisiin tämä älytön määrä lunta pois niin pääsisi jo katsastamaan missä kunnossa meidän piha on. Kun lunta on tänä vuonna tullut noinkin paljon, pelkään pahoin että meidän tuijat ovat mennyttä kamaa lumen alla. Mutta sen näkee sitten kun lumet lähtevät.

Ajattelin jakaa teidän kanssa Ikean kesäkuvaston kuvia jos joku vielä ei niitä ole kerennyt näkemään tai kurkkaamaan heidän kotisivuiltaan. Aika herkullisia kuvia, tulee niin kesämielelle ja ajatukset kääntyvät väkisin tulevaan kesään. Ihania tunnelmia kuvissa ja aika hauskoja kalusteratkaisuja. Täytyy siis laittaa mietintään!


Joko teidän mielissä pyörii tuleva kesä? :)


Kuvat: Ikea

7 kommenttia

 1. Täällä myöskin mietitään pation kalusteita, ajattelinkin postata niistä huomenna! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kun laitoit kuvat, en ollut vielä niitä nähnytkään.
  Tykkään erityisesti noista valkoisista tuoleista.
  Vaikka ei kevätkään vielä ole päässyt vallalle, niin huomaan myös miettiväni pihan kesäjuttuja : ) Just niitä kesäkukkia, tarvitaanko lisää ruukkuja, terassi pitää maalata jne... Mutta jos sää vain sallii, niin pihahommat aloitetaan risusavotalla pääsiäisenä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkäsin noista valkoisista tuoleista.

   Kesäkukat, kesäkalusteet, kesätarvikkeet.. apua! :D

   Mekin alamme laittaa terassia kuntoon pääsiäisenä kun on vihdoinkin aikaa :)

   Poista
 3. Kyllä!! Ois haaveissa uusia vähän enemmänkin, kun viime kesän muutossa prioriteetit oli muualla, mutta nyt kaipaa tuonkin kuntoon! :) näitä katsellessa kuume vaan nousee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama homma että kuume nousee pahasti ja toivoisi jo lämpimiä ilmoja eikä mitään -20 asteen pakkasia ;)

   Poista
 4. Kyllä, kesä pyörii jo mielessä. Mäkin selailin tänään Ikean kesätuotteita, kun sieltä tuli sähköpostia. Pahoja nämä mainokset. :D

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.