New Waven keräilyä!

8. maaliskuuta 2013


Kerroinkin aikasemmin kuinka laitoimme meidän Bottna - astiaston myyntiin. Astiat käytiin viime viikonloppuna hakemassa ja nyt olisikin aika täydentää meidän astioita. Kun myimme Bottnan pois niin päätimme korvata sen Villeroy ja Bochin New Wave - astiasarjalla. Meiltä löytyy kyseistä sarjaa jo kotoa eri kokoisina tarjoilukulhoina ja nyt olisi tarkoitus ostaa koko astiasto meille. No ei nyt ihan kaikkia osia tietenkään koska sarjassa on todella monta eri osaa.

Mutta nyt tarvisinkin teidän apua!

Kaikki muut astiat olemme jo päättäneet mitä aiomme ostaa, mutta nyt ainoa mitä emme osaa päättää, on ison lautasen koko ja muoto. Eli te joilla on tätä sarjaa. Oletteko käyttäneet ruokalautasena neliön muotosta lautasta vai suorakulmion muotosta lautasta? Laitan tähän vielä kuvat lautasista niin tiedätte mistä puhun.. Eli kumpa näistä lautasista olisi järkevämpi isoksi ruokalautaseksi?
Kiitos jos jaksatte auttaa ja vastailla jälleen kerran :)Alemmat kuvat: Kodin1

26 kommenttia

 1. Meillä käytössä neliön malliset lautaset. Molemmat vaihtoehdot ovat kyllä kivoja. Käy myös tarjoilulautasena samalla. Hobbyhallissa on meneillään hobbalot, siellä olisi molempia lautasia 65e hintaan/4kpl (normaali 99e)+muitakin tuotteita. Itse tilasin sieltä lautaset :). Aika hyvä etu kuitenkin ;).

  -casu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiitos vinkistä! Täytyykin käydä katsastamassa Hobbaloiden tarjoukset läpi. En olisikaan muistanut että hekin myyvät New Wavea. Kiitos siis vinkistä! <3

   Poista
 2. Meillä on nuo suorakulmionmuotoiset ruokalautaset (gourmet-sarjaa) ja ne mahtuvat ainakin astianpesukoneeseen hyvin! (..ja olen muutenkin ollut kaikinpuolin näihin lautasiin tyytyväinen..)

  Olen kuullut, että nuo neliönmalliset olisivat liian isot astianpesukoneeseen. Eräällä tutullani tuli nimittäin tarve ostaa uusi astianpesukone ja niinpä hän lähti astianpesukonekaupoille tuollainen neliönmallinen lautanen mukanaan, koska edelliseen astianpesukoneeseen ko. lautaset eivät mahtuneet. Uudelle astianpesukoneelle oli siis kriteerinä se, että ko. lautanen mahtuu koneeseen ja kuulemma vain YHDESSÄ astianpesukoneessa oli tarpeeksi korkeutta alaosassa, että siipi mahtui pyörimään. Tästä koneesta tuli siis kaupat ;)

  No, itselläni ei ole ollut tarvetta tutkailla tuota asiaa tarkemmin, mutta tässäpä vinkkinä, että kannattaa kiinnittää huomiota lautasen kokoon ihan arjen toimivuuden kannalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho kuullostaapa mutkikkaalta :D En olisi itse ehkä tajunnutkaan tuota, meiltä löytyy mielestäni iso pesukone kotoa, mutta onkohan sittenkään tarpeeksi iso jos noihin lautasiin päätyisi? Kiitos siis tuhannesti vinkistä!! :)

   Poista
 3. Suorakaiteet täälläkin. Itse tykkään siitä, miten ruuan saa esille tuohon suorakaiteen malliseen. Visualistina syön myös silmilläni ja neliö on omaan makuuni arkisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suorakaiteiset ovat todella kauniit ja näyttävät, tuovat ruoan jotenkin upeammin esille.. jos nyt noin voi sanoa :D

   Kiitos siis vinkistä ja mielipiteestä! :)

   Poista
  2. Olen ihan samaa mieltä ja siksi itsekin valitsin aikoinaan nuo suorakaiteiset :)

   Poista
 4. No meillä on molempia ja jos on isompi porukka syömässä (ehkä jouluna :D), niin voidaan kattaa molempia yhtäaikaa. Ihan makuasiahan tuo on, mutta ite tykkään enemmän suorakulmaisista lautasista. Meillä harvemmin kyseistä astiastoa käytetään ja silloin kun käytetään, niin haluan kattaakin pöydän hienosti. Suorakulmaisten lautasten kanssa pöydän keskelle jää enemmän tilaa. Myös tarjoilulautasina mielestäni suorakulmiot ovat paremmat, jos ne asettaa keskelle pöytää vaikka kahvitellessa, niin eivät vie tilaa niin paljon. No ehkä tästä viestistä huomasit ettei oo mun mielestä mikään käytännöllinen astiasto, enkä sitä enää valitisisi. Mutta upea se ulkonäöllisesti on.

  Astianpesukoneeseen meillä mahtuu molemmat lautaset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin mietimme jos pitäisimme Teema-sarjan valkoiset astiat päiväkäytössä ja ottaisimme New Waven sitten juhlakäyttöön kun on juhlia ja kavereita tulossa käymään :)

   Kyllä nämä päätökset ovat vaikeita mutta kiitos mielipiteestäsi ja vinkistä. Ei ole helppoa päättää ;)

   Poista
  2. ...lisään vielä tähänkin kommenttini, että meillä on juurikin niin, että valkoiset Teemat ovat arkikäytössä ja New Wavet juhlakäytössä :)

   Poista
  3. No sittenhän me ollaan ihan samiksia ;)

   Poista
 5. Meillä käytössä neliöt ja muuten todella hyvät mutta eivät tosiaan mahdu koneeseen.Tosin käsipesu säästää astioita. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ja Jenny vinkistä! :) Aika moni on nyt sanonut samaa ja ihan hyvä tietää tämä fakta. Olen vain niin älyttömän laiska käsin tiskaamaan joten nyt täytyy tarkkaan harkita mitä tekee ;)

   Poista
 6. Meillä on nuo molemmat, en oikein osaa sanoa kummat on enemmän käytössä tai kivemmat :) Riippuu vähän mitä ruokaa on tarkoitus siihen lapata. Suorakaiteen muotoisiin saa kattaukset tehtyä aika paljon väljemmin ja monipuolisemmin. Ehkä itse pidän enemmän kuitenkin neliöstä ja perusteluina on sarjan muut osat, jotka ovat sitten enemmän kavereita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Petteri vastauksesta! :) Mahtuuko teillä ne neliöt pesukoneeseen vai meneekö käsinpesuksi?

   Poista
 7. Mahtuu kyllä! Eikä meillä mikään iso kone ole :) arkikäyttöön nuo on kyllä aika raskaat, meillä valkoinen KoKo siinä käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitti ku jaksoit vastata :) Täytyy lainaa joltain yksi lautanen ja testaa ;)

   Poista
 8. Suorakulman muotoiset ovat siitä kivat, että minä kun inhoan sitä että lämmin ruoka ja salaatti ovat lautasella kosketuksissa toisiinsa niin eivätpä ole tällä lautasella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpä osannut tuolta kantilta ajatella asiaa yhtään ;) Kiitos siis vinkistä! :)

   Poista
 9. Neliöt löytyy meiltä ja ne ovat juhlakäytössä. Itse pidän näistä. Arkikäytössä meillä on Arabian Arctica sarjaa. Meillä mahtuu hyvin koneeseen. Meillä on iso/normilevelä Bochin astianpesukone joka on noin vuoden vanha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :) Kyllä nämä meillä ja juhlaan tulisi, hieman liian "hienot" arkeen :)

   Poista
 10. Mulla on neliöt käytössä ja mahtuu koneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, varmaan riippuu pesukoneesta. Täytyy joltain lainaa yksi lautanen ja testaa ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.