Pinkkiä myös keittiöön!

31. maaliskuuta 2013
Olen nyt kevään myötä ihan hurahtanut vaaleanpunaiseen ja pinkkiin. Ne ovat vaan niin keväisiä ja söpöjä värejä, jotka käyvät meidän naisvaltaiseen kotiin hyvin eikä mieskään sano mitään näiden värien käyttöön. Vaaleanpunaista löytyy makuuhuoneestamme ja nyt laitoin sitä myös keittiöön/ ruokailutilaan. Lisäsin meidän ruokapöydälle viime vuonna ostamani pinkin kaitaliinan. Kun olin pessyt ja silittänyt kaitaliinan, meni se ihmeen ryppyiseksi ja kuoppaiseksi. En tehnyt kumminkaan mitään erilailla kuin ennen. No, täytyy käydä ostamassa samanlainen kaitaliina Kodin1:stä. Muistaakseni hintaa ei kaitaliinalle tullut kuin hurja 6,95€. Mutta tältä meidän keittiön pöytä näytti pinkissä värissään, vaihdan liinan siis uuteen heti kun se kotiutuu. Älkää siis välittäkö nyt tilapäisestä kuoppaisuudesta ;)

Nyt siis tarvitsisin teidän osaavien apua! Jos tiedätte vastausta tähän pulmaan niin kertokaa! Onko kaitaliina entinen eli ei enää suoristu? Vai enkö vaan jostain syystä tajua nyt jotain juttua? :D

Nämä kuvat olivat siis testikuvia miltä keittiössä näyttäisi tällä kaitaliinalla. Täytyy rekrytä mies käymään Kodin1:ssä ostamassa uusi liina kun hän kumminkin ajaa päivittäin liikkeen ohi. Mutta jos teillä on jotain taikavinkkejä miten ihmeessä perus puuvillaisen kankaan saa suoraksi niin kertokaa ihmeessä. Pesu ja silittäminen eivät toimineet, joten keinot loppuivat kesken. 


Oikein ihanaa sunnuntaipäivää kaikille!


19 kommenttia

 1. Pinkki piristää! :) sopii hyvin teille!

  VastaaPoista
 2. Minulla on valitettavasti myös hieman huonoja kokemuksia Kodin1:n kaitaliinoista ja tableteista, jotka ovat samaa materiaalia omasi kanssa; ne ovat myös rypistyneet ja kupruilleet pesun jälkeen, ja lisäksi värit ovat haalistuneet aika nopeasti.. Itse en ainakaan ole saanut niitä millään konstilla enää suoraksi. Olisikohan esim. Pentikin vastaavat tuotteet laadukkampia? Ihania malleja ainakin löytyy! Hinta on tosin hieman korkeampi, mutta se maksaa itsensä tosi nopeasti takaisin, jos ei tarvitse ostaa uutta muutaman pesun välein.

  Pinkki kyllä sopii teille hyvin, enkä vieläkään ole lakannut ihailemasta teidän ihanaa syöttötuolia ja sen päällystä :) Hyvää pääsiäistä!

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli tämä voi siis olla ihan yleinen ongelma.. Ou nou! No täytyy katsoa jos löytäisin jostain muualta pinkkejä kaitaliinoja :) Sama se on kenen se on, kunhan kaitaliina on kiva ;)

   Voi kiitos Hanna! :) Syöttötuoli on kyllä ollut todella käytännöllinen ja juuri passeli meille. Ihanaa Pääsiäistä!!

   Poista
 3. Olen huomannut, että kaitaliinatkin kyllä saa sileäksi, mutta silittämisessä täytyy tehdä iso työ. Raudan on oltava niin kuuma kuin mahdollista ja liina on höyrytettävä raudalla niin kosteaksi kuin saa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypi yrittää uudelleen. Ekalla kerralla tämä ei toiminut. Voihan vika olla sitten tietenkin kankaassakin.. :/

   Poista
 4. Kokeileppa rullata liina märkänä rullalle ja anna kuivua siinä. Välillä voi avata ja rullata kostean puolen päällepäin. Auttaa ainakin hiukan.
  t. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hieid vinkistä! Tätä kokeilen heti seuraavaksi! :)

   Poista
 5. Itse olen laittanut kaitaliinat mankeliin,ja niistä on tullut kyllä ihan supersileitä:) Joten jos vaan löytyy mankeli jostain, niin kannattaa ainakin kokeilla tehoaako isompiinkin kupruihin :)
  -pulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pulu vinkistä! Täytyy ottaa kaitaliina mukaan vanhemmilleni. Heiltä löytyy ihana vihreän värinen mankeli 80-luvulta ;)

   Poista
 6. Parasta on ettei linkoa liinoja lainkaan. Silityskin olisi hyvä aloittaa liinan ollessa vielä reilusti kostea... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy jättää linkous pois ensi kerralla jos se auttaisi asiaa. Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 7. Todella nätti ruokailutila. Tykkään hurjasti!
  Valitettavasti kaitaliinaongelmassa en osaa auttaa.

  VastaaPoista
 8. liinaa ei saa venyttää kun silittää, vaan painella raudalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Venytystä en olekaan tehnyt vaan yrittänyt painella ja heilutella rautaa ees taas. Täytyy yrittää vielä uudelleen jos toimisi :)

   Poista
 9. Ihanaa pinkkiä, hyvin passaa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Heli! :) Piti valita joku keväinen väri ja pinkkiä löytyy myös muualta niin jatketaan samalla linjalla ;)

   Poista
 10. Hei!
  Kaunis koti teillä. Kaitaliina ongelmassa en minäkään osaa auttaa.

  Mutta aiheesta poiketen, vinkkinä. Tulppaaneilla aivan liikaa vettä. Tulppaanit eivät kestä noin paljon vettä kerralla. Lakastuvat nopeasti näin. Vain vähän kylmää vettä ja veden vaihto päivittäin sekä varsien viistoon leikkaaminen. Suosittelen myös talvisaikaan pelkkää lumihilettä maljakkoon veden sijasta.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.