Risteilemään!

20. maaliskuuta 2013


Ajoitin tämän postauksen keskiviikoksi blogiini koska olemme juuri tällä hetkellä laivalla menossa kohti Ruotsia. Emme ole pitkään aikaan käyneet missään ulkomailla joten aloitamme "helpolla matkalla" Ruotsiin meidän 4kk pikkuisen kanssa. Saa hieman yhteistä aikaa puolison kanssa ja pääsee rauhoittumaan jo kahdeksan aikaan hyttiin kun meidän pikkuinen menee nukkumaan. Lähdimme siis reissuun kolmisteen ja palailemme torstaina Suomeen. Ruotsissa olisi tarkoitus kiertää jotain sisustuskauppoja jos vain kerkiämme ja jaksamme. Menemme tämän matkan ihan meidän pikkuisen mukaan, miten hän jaksaa niin silloin mennään. Katsotaan kerkeämmekö jotain shoppaamaan kotiin mukaan tuotavaa. 

Risteilyissä on minusta ihan parasta se kun pääsee hyttiin nukkumaan missä ilmastointi hurisee ja laiva keinuu ihanasti. Siinä on vain niin kiva nukkua. Tämä onkin varmaan eka risteily koskaan kun menemme jo ennen kymmentä nukkumaan, hih! ;)
Joten oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille! 

Minä palailen perjantaina tänne uusien postausten muodossa ja kerron heti jos tuli tehtyä jotain upeita pelastuksia Ruotsista tai laivalta.Kuva: MTV3

10 kommenttia

 1. Ihanaa matkaa, itse kotiuduin sunnuntaina vastaavasta risteilyltä. Teillä on niin pieni tuo pikkuinen, että saatte mennä rauhassa ja naatiskella sekä syyä hyvin, nauttikaa koko rahan edestä. Ja vaavi nukkuu varmasti hyvin kun kierrät kauppoja vaunujen kanssa. EIkös ne vauvat tykkää liikkeestä :)
  Itellä oli kyllä rankka reissu, kun piti mennä muumidiscot, pallomeret ja sitten illalla kun riehuminen menee sen tietyn rajan yli--PFUI-- mutta selvittiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut. Oli hyvin helppo kulkea ja käydä joka paikassa ja laivamatkakin sujui loistavasti! :)

   Poista
 2. Toivottavasti tästä reissusta saisi vähän raporttia miten matka vauvan kanssa sujui. Mitkä jutut olivat hyödylliiä jne. Me olemme lähdössä kuukauden päästä myös Tukholman tuulia nuukimaan vauvan kanssa.

  -Jaanuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai teen postauksen jos haluat :) Aika moni on sitä toivonutkin :)

   Poista
 3. Me lähdetään pe samalle reissulle ja olisikin tiedustellut, että oliko Tukholmassa vielä alennusmyyntejä? Myös shoppailuvinkit otetaan ilomielin vastaan, niin ja kerroppa mitä shoppailit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut missään enää aletta, ainakaan niissä paikoissa missä me käytiin :/ Kannattaa käydä Åhlens ja NK, siellä oli vaikka mitä ihanaa :))

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.