Take keittiön pöydällä

17. maaliskuuta 2013
Huomasin eräs ilta istuskelevani keittiön pöydän ääressä eri sisustusblogeja lueskellen. Oli jo ilta myöhä joten meillä oli kotona hyvin pimeää. Olen viihtynyt pöydän nurkkauksessa ja sen takia ajattelinkin lisätä siihen itselleni valaisimen, jonka valossa olisi kiva lueskella ja bloggailla. Ja että valaisin matchaisi Kartellin Ge - valaisimen kanssa joka meidän keittiön pöydän päältä löytyy, mieleeni juolahti laittaa toinen meidän Kartellin kirkkaista Take - valaisimista pöydän kulmaan. Ja se toimikin siinä loistavasti - ei ole liian kirkas eli liian himmeä hyviin lukuhetkiin. 

Nyt keittiön pöydän ilme on hyvin Kartellinen tai miten se sanotaan - paljon läpikuultavaa materiaalia ja siitähän minä tykkään!


Oikein hauskaa alkanutta viikkoa kaikille!


9 kommenttia

 1. Sopii kauniisti, Kartell ei koskaan petä :) Vitsi nuo teidän Ghostit, haluan myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kartell on vaan niin <3 Nuo Ghostit on niin ihanat että ei tyytyväisempi voisi olla :)

   Poista
 2. No sehän sopii sinne kuin nenä päähän :)

  VastaaPoista
 3. Kaunista. Sopii todella hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää, pidän hurjasti noista läpinäkyvistä ilmavista kalusteista ja valaisimista. Tykkään itseasiassa blogistasikin, ja ryhdynpä lukijaksi :)

  Hauskaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kivaa!! :) Tervetuloa lukemaan hömppäjuttujani :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.