FDS -20% koko valikoimasta!

4. huhtikuuta 2013


Iiks! Olen jo kauan halunut tilata Hayn Loop - naulakon valkoisena meidän kotiin ja nyt siihen tarjoutui todella hyvä mahdollisuus kun Finnish Design Shopilta saa -20% koko valikoimasta 5.4. asti eli tänään ja huomenna. Nyt on kova pohdinta että tilaanko vai en kun ensi viikolla vielä alkaa Hullut Päivät. Tiedän että HP:ltä tekee aina hyviä löytöjä, mutta tämä naulakko on ollut jo kauan mielessä. Isoja päätöksiä tehtävänä ja tuolle naulakolle olisi niin käyttöä meidän makuuhuoneessa. Taidan sen kumminkin ostoskoriini klikata! ;)
Koodilla WELIKEYOU saat siis -20% koko valikoimasta kahden päivän ajan koko Finnish Design Shopin valikoimasta!


4 kommenttia

 1. Mä oon kans miettinyt tota naulakkoo meidän makkariin. Hyvä tarjous kyllä houkkuttais tilaamaan, mutta mä just päätin etten osta mitään "turhaa", koska tuhlasin mun "kevään shoppailurahat" personal traneriin :) Pitää kyllä vielä miettiä, onneks on aikaa vielä huomiseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ja nyt todella kova mietintä päällä, onneksi äsken tupsahti sähköpostiin myös Hullujen Päivien esite niin pitää puntaroida hieman ;)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, multa oli ihan mennyt sähköpostiviesti ja FB uutiset ohi silmien tästä tarjouksesta :) Uskomatonta miten voi iskeä paniikki siitä että miten nyt käyttäisin tämän tarjouksen hyväksi... koska PAKKOHAN se oli käyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! :) Nämä tarjoukset on niiiiin vaarallisia ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.