Foscarinin valaisimen kokoamista!

23. huhtikuuta 2013


Olen tässä nyt vähän aikaa vain katsellut noita kahta laatikkoa ja istuskellut lattialla. Miksi? Koska yksi sisustukseen liittyvä toiveeni vihdoinkin toteutui. Se, että saan tämän ihanuuden vielä valmiiksi ja paikalleen, tuottaa suurta työtä. Sitten kun vielä vieressäni makaa mahallaan innokas apulainen joka haluaisi kokeilla joka osaa suuhunsa. Niinpä taidankin tyhjentää 
 laatikot ja siirtyä tositoimiin. Yleensä valaisimissa ei ole mitään kokoamista, mutta kun katselin näitä ohjeita, huomasin eri vaiheita olevan paljon. Mutta kuten sanoin, lopputulos tulee olemaan aivan ihana ja mahtava!  Kunhan se hetki vain jossain vaiheessa koittaisi ;)

Kun olemme saaneet valaisimen paikalleen niin teen vielä kunnon postauksen tästä ihanuudesta. Postaus luultavasti tulee ulos ensi viikolla joten siihen asti saatte odotella ja arvuutella mihin valaisin mahdollisesti tulee ja millainen lopputulos on..

Siispä jatkankin upeiden läpinäkyvien pallojen kiinnittämistä valaisimeen..


8 kommenttia

 1. Lopputulosta odotellessa! Ensi viikkoon siis ;)

  Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ensi viikon sunnuntaina tulee postaus ulos :)

   Poista
 2. Ääk, se pitää koota itse?! :O Eipä uskoisi siihen hintaan enää tuommoiseen joutuvan, mutta mitäpä noin upean valaisimen eteen ei tekisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan :D Onneksi tuli monessa osassa koska nuo lasipallot eivät olisi kestänyt kuljetusta jos olisi koottu ;) Melkein 6 tuntia meni kokoamiseen mutta ei haittaa!

   Poista
  2. No niinpä tietysti, siinä tapauksessahan se on tosi oiva :)

   Poista
 3. Kivalta näyttää jo nyt, lopputulosta odotellessa :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.