Hullut Päivät!

5. huhtikuuta 2013

Hullujen Päivien kuvasto pamahti sähköpostiini, tai oikeastaan linkki ilmestyneeseen kuvastoon. Hullun tarmolla piti samantien käydä kurkkaamassa tämän kevään tarjoukset joka päivältä. Olihan siellä taas kaikkea ihanaa, mutta otin järjen käteen ja karsisinkin ostostoiveistani ns. turhat tavarat pois. Ostettavaa jäi ainoastaan jäljelle vain Kartell Louis Ghost tuoli kirkkaana mikä sopisi hyvin makuuhuoneeseemme tai meidän pikkuisen omaan huoneeseen. Viime vuonna kaikki Kartellin aletuotteet loppuivat netistä niin nopeasti, että siinä saa olla kyllä todella tarkkana jos kyseisen tuolin tänä vuonna itselle haluaa. Viime vuonna nettimyynti hieman takkuili ja luulen tänäkin vuonna ihmisten panostavan enemmän nettiostamiseen kun että menisi itse paikan päälle. Minä jatkan samalla tutulla linjalla ja päivystän keskiviikko aamuna ennen kasia linjoilla. 

Katsotaan kuinka tämän tytön käy! :)Kuva: Kartell


9 kommenttia

 1. Minäkin tahtoisin Ghost-tuolin, mutta valitettavasti tälläkertaa rahat menevät tylsempiin juttuihin, kuten kesärenkaisiin jne :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ja edessä auton kilometrihuolto mikä tulee maksamaan varmaan omaisuuden. HP:n jälkeen täytyykin ottaa säästökuuri ja miettiä tarkkaan. Eikä se ole sanottua saako tuota tuolia vai meneekö samantien.. Toivottavasti onnistaa :)

   Poista
 2. meillä on juurikin tuo läpinäkyvä makkarissa, joka on yleensä täynnä vaatteitani ;) toivottavasti sinulla onnistaa omasi kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että meillä kävisi ihan samallalailla jos yhtään puolisoani tunnen ;) Toivotaan parasta! :)

   Poista
 3. Tuo on niin ihana tuoli! Hmpf, miksei ole charles ghost jakkaraaa alennuksessa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa se! :/ Mutta muistan viime viikolla nähneeni sellaisen myytävänä huuto.netissä. Oli mielestäni kirkas ja ihan hyvään hintaan ;)

   Poista
 4. Toivottavasti nettikauppa toimisi paremmin kuin viimeksi, peukut pystyyn :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.