Hyvinkään Asuntomessut 2013 - alkupaloja!

19. huhtikuuta 2013


Ajattelin jo tässä vaiheessa alkaa keräilemään pieniä maistiaisia tämän vuoden Asuntomessuista, jotka järjestetään tänä vuonna Hyvinkäällä. Todella kiva, että tänäkin vuonna messut ovat meitä lähellä, mehän asumme täällä Lohjalla josta menee vähän yli tunti ajaa Hyvinkäälle. Joka vuosi olen jo aikaisessa vaiheessa alkanut hehkuttamaan Asuntomessuja, koska itse pidän niitä kesän kohokohtana. Pääsee näkemään erilaisia, upeita, uusia taloja, erilaisia sisustusratkaisuja ja saa vinkkejä omaan sisustamiseen. Tänä vuonna messut ovat erittäin ajankohtaiset oman rakennusprojektin takia. 

Ajattelin tänäkin vuonna laittaa tässä vaiheessa pieniä sneak peak - kuvia miltä messualueella näyttää ja millaisia taloja sinne on alkanut nousemaan. Rakennuskuume nousee ainakin itselläni ja odotan jo niin heinäkuuta, että pääsee messuille kiertelemään taloissa ja ihastelemaan mahtavia ratkaisuja. Kuvat on lainattu Asuntomessujen virallisilta sivuilta asuntomessut.fi.


Niinpä jäänkin odottelemaan seuraavia kuvia kun talot alkavat olemaan valmiita ja sivuille ilmestyy kuvia talojen sisältä ja sisustuksista. Oikein mielenkiinnolla odotan mitä uutta tänä vuonna on keksitty ja mikä juttu nousee tänä vuonna suosikiksi taloista.4 kommenttia

  1. Meinaatko nyt sunnuntaina mennä Design Talon järjestämään ennakkoesittelyyn asuntomessualueelle heidän kohteisiinsa? (http://www.designtalo.fi/fi/ajankohtaista/uutisarkisto/hyvinkaan_asuntomessukohteidemme_ennakkoesittely_21413/) Itsellä ollut vähän harkinnassa, koska oon kans tosi kiinnostunut aina ollut asunomessuista, ois kiva päästä kurkkimaan vähän ennakkoon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei me valitettavasti päästy kun oltiin viikonloppu Tallinnassa :) Olisi kyllä tosi paljon kiinnostanut!!

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.