Messuilua ja terassin suunnittelua

17. huhtikuuta 2013
Olipas hauska viime viikolla käydä Kevätmessuilla Helsingin Messukeskuksessa. Olen todella tyytyväinen tämän vuoden messuihin, ainoa pettymys oli messujen sisustuspuoli joka oli paljon pienempi mitä itse olin ajatellut. Mutta varsinkin puutarha-puoli oli sitten sitäkin hienompi! Mikä kukkien runsaus, ihana tuoksu ja esittelijöiden moninaisuus valtasikaan katseen kun astuimme kyseiselle puolelle. Olisi tehnyt niin mieli jo ostaa kukkia mukaan ulkoruukkuihin, mutta kun noista säistä ei nyt ota selvää että onko kylmää vai ei niin jätin vielä kukkaset ostamatta. Varsinkin hortensiat olivat tavattoman kauniita ja niitä tulenkin varmasti tänä vuonna terassillemme laittamaan. 
Rakennuspuolen saunaosastot olivat todella mielenkiintoisia ja isot lasiset seinät todella houkuttelevia. Me ihastuimme lasiin niin että aloimme itsekin miettimään millaisen saunan toteuttaisimme tulevaan taloomme. Varsinkin vaaleat lauteet olivat mielestäni todella kivat, mustia lauteita ei oikein enää missään näkynyt. Eli nyt on siis vaaleus pop ainakin näillä messuilla! Kiva katsoa millaisia saunoja tulevilla Asuntomessuilla tullaan näkemään.
Myös kaikki terassikalusteet olivat kyllä todella hurmaavia ja itselleni tuli pieni harmitus jälleen kerran. Asia mikä harmittaa on se, että meillähän on Vepsäläisen polyrottinkinen kumasohva terassillamme tumman sinisillä pehmusteilla. Nyt kun taas messuilla katseli kaikki rottinkisia kalusteita upean valkoisilla pehmusteilla, tuli pieni harmitus. Minäkin olisin aikoinaan halunnut valkoiset pehmusteet, mutta käytännön syistä emme niitä voineet ottaa. Joka kesä pehmusteemme tulevat todella likaisiksi siitepölystä, että valkoisina ne olisivat ihan kertakäyttökamaa. Mutta oli se ihana katsella messuilla silti valkoisia pehmusteita ja haaveilla että jos meilläkin joskus. 

Itse aloin jo pyörittelemään mielessäni ensi vuoden terassisuunnitelmaa, jonka toteuttaisin sitten uuteen kotiin. Tiedän että on hieman aikaista, mutta on se vaan kiva haaveilla ja suunnitella mitä uudelle terassille tekisi ja mitä kesäkalusteita sijoittaisi. Messuilla näki erittäin paljon erilaisia ruukkuja ja ne pyörivät vieläkin mielessäni. Meillä ei ole kunnollisia ulkoruukkuja ja tänä vuonna ajattelin panostaa ja ostaa Lechuzan kunnon ulkoruukut. Mustan/harmaan väriset meillyttävät silmääni, valkoiset olisi upeat, mutta kun tuleva talomme tulee ulkoväristykseltään olemaan punainen ja harmaat ikkunat niin harmaa/mustat ruukut sopisivat täydellisesti ulos. 
Kivat messut ja ensi vuonna uudelleen! Silloin panostan varsinkin puutarhapuolelle, kun meidän tarvitsee suunnitella tuleva pihamme ihan alusta asti.


9 kommenttia

 1. Ihania kuvia, en keväänä on kyllä järjestettävä että pääsee noille messuille täältä peräpohjolastakin :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Löysin tieni äskettäin tänne blogiin ja alatte siis rakentamaan taloa, saanko kysyä onko teille tulossa desingtalo? (Löysin desingtalo googletuksella tänne, siksi kysyn:) Innolla jään seuraamaan teidän projektia ja tätä blogia, meillä ollaan vielä tontin etsintä vaiheessa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Meille ei tule Designtalon taloa vaan Lammin kivitalo :) Rakentaminen alkaa heti kun rakennuslupaatulee, siitä sitten myöhemmin :)

   Poista
 3. Siis tosi olennaista, mutta mä olen ihan järkyttynyt! Punainen(!) talo...
  mitä tapahtui coconut whitelle?
  Mä olin niin varma, että teille tulee valkoinen talo!
  Mä en nyt pääse yli tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se ihana kaava mikä määrää.. Ei siinä sitten oikeen mitään muuta tehdä kuin rakentaa punainen talo kun kaava määrää. Mutta vaikka ulkoa ei olisi valkoinen niin voin lupaa että sisältä on ;)

   Poista
 4. Hei,

  oisin noista tummansinisistä pehmusteista kysynyt, että eikös just tummassakin näy ärsyttävästi siitepöly? Kun me ei laitettu ruskeasta puusta terassiakaan sen takia. Olen siis itse pähkäilemässä, että minkä väriset pehmusteet terassin sohvakalustoon otamme. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Me olemme kokeneet nuo tummat tosi hyviksi. Siitepöly ei näy niin herkästi mitä se valkoisessa näkyisi. Mikään muukaan lika ei näy hyvin, jos vaikka esim. punaviiniä kaatuisi grilliruokia nauttiessa ;) Olemme siis hyvin tyytyväisiä tuohon väriin :)

   Poista
 5. Ei se mitään, mäkin oon jo vuoden päivät suunnitellu uutta kotia, vaikken edes tiedä koska se päivä koittaa, vuoden vai viiden päästä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.