Nokka kohti Kevätmessuja!

12. huhtikuuta 2013


Meidän perheellä olisi sunnuntaina tarkoitus suunnata auton nokka kohti Helsingin Messukeskusta ja siellä järjestettäviä Kevätmessuja. Messut pitävät sisällään neljä eri osa-aluetta: Kevätpuutarha, Oma koti, OmaMökki ja  Sisusta! - osion. Oikeastaan näistä alueista kolme koskettaa meitä nyt kun rakennusurakkamme on pyrähtänyt käyntiin ja rakennuslupaa odotellaan. Oma mökki olisi joskus haaveissa, mutta keskitytään nyt muihin kolmeen alueeseen, varsinkin sisustamiseen. Nämä messut kestävä 11.4 - 14.4, joten aikaa on vierailla messuilla. Toivottavasti löytäisimme messuilta uusia ideoita ja inspiraatiota omaan rakennusurakkaan vaikka melkein kaikki asiat onkin jo päätetty, hih! Mutta aina kerkee tekemään pikkumuutoksia ja katotaan mitä uutta messuista käteen jää. 

Innolla näitä odottaen!4 kommenttia

 1. Käyhän vilkaisemassa blogissani, siellä on muutama messukuva eiliseltä :) Sisustamisen suhteen oli pieni pettymys mutta pihaideoita kyllä löytyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin jo heti aamusta kurkkimassa ;) Pihaideoita tarvitaan ensi vuoden kesälle paljon kun ollaan ihan nollatilanteessa kun pelkät mullat pihassa :D

   Poista
 2. Voi kun pääsisi itsekkin mutta on sen verran kaukana ettei tule täältä asti lähdettyä.. Kivaa messupäivää, toivottavasti ideoita löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli! :) Otan kameran mukaan ja jaan täällä omat suosikit jos se vaikka vähän lohduttaisi ja muutkin ei-messuille pääsijät saisivat edes jotain :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.