Sänky ilman päätyä!

9. huhtikuuta 2013


Voi että täällä odotellaan kuumeisesti uutta sängynpäätyä. Sen piti jo pari viikkoa sitten meillä olla, mutta kuljetuksessa oli mennyt auto rikki, joten pääty oli jäänyt matkalleen. Niin lähellä mutta niin kaukana! Sängynpäätyä odotellessa ajattelin laitella makuuhuonetta valmiiksi ja siirtää Ikean Malm - lipaston takaisin sille kuuluvaan paikkaan, nyt kun meidän pikkuinen muutti omaan huoneeseensa. Samalla sain tuotua Kartellin Jolly - pöydät takaisin makuuhuoneeseen yöpöydiksemme. Kuten aikaisemmin suunnittelin, siirsin vihdoinkin meidän Bourgie - valaisimet yöpöydän valaisimiksi tuomaan pientä glamouria. Samalla musta Bourgie siirtyi pois sängyn vierestä ja pikkuisen huoneeseen hyppäsi Kartellin Take - valaisin. Onneksi meiltä näitä valaisimia löytyy mitä pyöritellä ;)
Päivitys! Niinhän sitä sanotaan, että hyvää kannattaa odottaa! Ja niin pääty tulikin juuri meille eli siitä sitten myöhemmin lisää ;)


10 kommenttia

 1. Jännityksellä odottelen lopputulosta :) Meidän päätyprojekti on edelleen suunnitelma-asteella, kun näillä keleillä ei toi ulkona nikkarointi oikein innosta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meilläkin on kauan suunniteltu ja veivattu ees taas että mitä tehdään mutta nyt onnisti ;)

   Poista
 2. Innolla ootan lisäkuvia :) meilläkin sängynpääty puuttuu edelleen.. pitäis käydä ostaa kamat niin pääsis tekemään :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuon on ilman päätyäkin. Mitä tahansa laitat, oli se niin päin taikka näin päin, niin aina on niin kaunista ja harmonista. Olet kyllä synnynnäinen sisustusarkkitehti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos oikein paljon ihanista ja kauniista sanoista jälleen kerran Koalakarhu <3

   Poista
 4. Pääty tekee ihmeitä, itsekin tykkäsin omasta makkarista aiemmin ilman mutta sen jälkeen kun pääty tuli, ei puhettakaan muusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on vähän sama tilanne nimittäin pääty tuli ja se on mahtava!!! :)

   Poista
 5. Voi että makkarista tulee upean ylellinen, kun nyt jo on huikean kaunis, laita pian kuvia tulemaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.