WANTED! Hailey Stripe Dress from Henri Lloyd!

26. huhtikuuta 2013


EDIT! S-koko löydetty!!! :)

Ajattelin hyödyntää tätä kanavaa jos te vaikka saattaisitte tuntea jonkun ketä olisi myymässä Henri Lloyd merkin Hailey Stripe Dress - mekkoa. Viimeksi kun etsin päiväpeittoa niin ihana lukija Johanna osasi minua auttaa ja hänen avulla kotiutin ihanan Stockan päiviksen. Nyt olisi siis vuorossaan hakusessa Henrin ihana ihana siniraidallinen mekko. Jos joku tietää sitä löytyvän S tai M- koossa jossain niin huutakaa mulle!!! Tässä vielä kuvaa kyseisestä mekosta jos se vaikka auttaisi metsästystä:
Voi kommentoida tähän tai lähettää sähköpostia padmerine@coconutwhite.com13 kommenttia

 1. Hei ihanuus! Minulla on melkein samanlainen mekko Espritin valikoimista, löytyisiköhän vielä sieltä? Ja kurkkaahan mun blogia, siellä on sinulle jotain:

  http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/04/kuutamolla-ajatuksia-bloggaamisesta.html

  VastaaPoista
 2. Sovitin tätä Stockmannilla joskus vuoden vaihteessa alennusten aikaan ja arvaa harmittaako, että jätin ostamatta.. Toivottavasti löydät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei löydy Stockalta enää mistään :( Hitsi kun itsekin heräsi aivan liian myöhään..

   Poista
 3. Tuo on niin ihana! Toivottavasti sinua ei haittaa, mutta ajattelin pyytää sinua vinkkaamaan minulle, jos näet jossain tai sinulle tarjotaan epäsopivaa yksilöä (XS tai S). Minäkin herään aina liian myöhään kaikkiin ihaniin :(

  VastaaPoista
 4. Tuo on niin ihana :) Mistä onnistuit löytämään?

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo mekko ;) Mistä onnistuit löytämään?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.