Zaran kevään söpöydet!

1. huhtikuuta 2013


Sain viime viikolla sähköpostia Zaralta missä oli esitelty heidän kevään sisustuskampanjaa. En voi muuta sanoa kun kuinka söpöjä ja herkullisia sisustustuotteita heillä täksi kevääksi onkaan! Tuo torkkupeitto tuossa yläkuvassa on niin karamellinen ja herkullinen että ottaisin sen samantien meidän pikkuisen tulevaan huoneeseen. Kuinka ihanaa olisikaan käpertyä tuon viltin alle ja lukea pikkuiselle iltasatua.. :) 

Ja nuo tyynytkin ovat vain niin söpöjä. Nyt en parempia adjektiiveja tästä kokoelmasta keksi kuin söpö, söpömpi, söpöin! Värit ihanan pastellisia ja sopivat niin hyvin monenlaiseen sisustustyyliin. Täytyykin katsella kun nämä Zaralle ilmestyvät että mitä sitä kotiuttaisi. Pari juttua sopisi meille aikas hyvin.
Voisitko itse kuvitella käyttäväsi pastellisävyjä kevään sisustusideoissasi?

Kuvat: Zara

4 kommenttia

 1. Kylläpä on kauniita sävyjä tarjolla! Meillä mennään tänä keväänä karkkiväreillä, oon hurahtanut niihin ihan täysin :)

  VastaaPoista
 2. Argh! Ihania! Näyttääpä taasen siltä että tulen sekoamaan kesällä Espanjan Zara Homessa. :D Näin kävi myös noin 3 vuotta sitten ja matkatavaroissa oli ylipainoa 10kg. Hups :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oon niin kade! :) Mäkin haluan päästä kunnon myymälään ihailemaan noita. Varmasti teet jotain pelastuksia sieltä ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.