Caboche rakkautta!

5. toukokuuta 2013Minulle tarjoutui aivan mahtava tilaisuus kun pääsin tekemään yhteistyötä Designverkkokaupan kanssa. Olen aina katsellut heidän kotisivuillaan uusia valaisimia kotiin ja varsinkin sitä yhtä ja ainutta, suurinta valaisin-unelmaani; Patricia Urquiolan ja Eliana Gerotton Foscarinille suunnittelemaa Caboche media valaisinta. Koskaan en ole mitään valaisinta niin ihaillut kun tätä kyseistä valaisinta. 


Vinkkinä: kannattaa käydä kurkkimassa mitä muita ihania design tuotteita Designverkkokaupasta löytyy:

Cabochea voisi kuvailla sanoilla upea, näyttävä, luksus , kaunis, lumoava! Sanat ei riitä, adjektiiveja keksii aina vain lisää. Niinpä yhteistyön kautta päätin tilata tämän upean Caboche riippuvalaisimen kotiin M- koossa. Vihdoinkin! Tilauksessa meni noin 3 viikkoa ja kun posti toi minulle lapun kotiin valaisimen saapumisesta, starttasin auton samantien kohti lähintä postia. Ja siellä se minua odotti. Minähän en valaisimia itse lähde vaihtamaan vaan kutsuinkin isäni paikalle, joka on vanha sähkömies. Kun hän näki valaisimen, totesi hänkin että "ohhoh" positiivisella sävyllä. Valaisimen paikan olin jo suunnitellut valmiiksi. Tulisin sen asettamaan meidän ruokapöydän ylle. Ensimmäiseksi mallailimme valaisinta paikalleen ja lopuksi asennus. 

Lopputulos: upea!!

Tätä valaisinta tulen varjelemaan kaikin tavoin ja siitä tuli ehdottomasti uusi suosikkivalaisin. Niin ne unelmat vaan välillä toteutuu! 


Tilasin valaisimen siis tästä osoitteesta: * Toteutettu yhteistyössä Designverkkokaupan kanssa* 

25 kommenttia

 1. Ihan mieletön :) sopii hyvin tuohon ruokapöydän ylle. :)

  VastaaPoista
 2. Valaisin oikeassa paikassa, sopii tuohon todella hyvin, kaunis ja näyttävä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Caboche on kyllä näyttävä valaisin, kiitos Meiju <3

   Poista
 3. Tuo on niin upea! Ehkä vielä joskus meilläkin on tuo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minultakin meni 5 vuotta kun tuota katselin ja nyt se vihdoinkin kotiutui :)

   Poista
 4. Niin Kaunis <3 Sopii hyvin tuolien kanssa!

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän upea. Saako udella, että kun kerrot yhteistyöstä niin mitä sinä olet maksanut tuosta lampusta. Saitko hyvän alennuksen vai kokonaan ilmaiseksi? Nuo on tosi hämääviä nuo yhteistyöpostaukset, miksei suoraan sanota mitä tarkoittaa tässä yhteydessä.

  Jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa udella, en ole saanut valaisinta ilmaiseksi. Muuten olisin sen tietenkin maininnut. Eli ihan olen valaisimesta maksanut ;)

   Poista
 6. OOOHH, upea. Sopii siis tosi ihanasti noiden kartellin tuolien kanssa. Nappivalinta! Vaikka jonkin tuotteen hahmottaa päässään sopivaksi kotiin, niin joskus lopputulos ei vaan miellytä riittävästi, mutta jo kuvista huokuu tänne ruudun toiseen päähän tuon hienous. Olis mahtava nähdä tuo ihan livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin nähnyt valaisimen livenä, siksi uskalsin juuri tuon koon tilata, koska grande- koko olisi ollut aivan liian iso. Mutta kiitos, tuo on niin ihana <3 Suosittelen <3

   Poista
 7. Foscarinia olen kauan ihaillut, sopii kyllä hyvin Ghost-tuolien pariksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos J! <3 Minäkin olin kauan haaveillut ja nyt toteutin kaukaisen haaveen :)

   Poista
 8. UPEA! Sopii hienosti kokonaisuuteen.. Taustalla oleva taulu on myös ihana!

  VastaaPoista
 9. Ou mai gaad. Se on mieletön. Ei muuta. :)

  VastaaPoista
 10. Voi miten upea! Sopii teille ihan täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 11. Aivan upea valaisin! Saako udella, että kuinka korkealle se on asennettu pöydän pinnasta?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.