Hullujen Päivien ostokset - makuuhuone ja keittiö!

13. toukokuuta 2013
Hullut Päivät tuli viime kuussa taas kuitattua ostosten kera niinkuin varmaan suurin osa muistaakin. Ostokset saapuivat vihdoinkin ja meinasi itku päästä kun saavuin postiin ja näin paketin. Paketti oli nimittäin saanut kuljetuksessa kirjaimellisesti rankalla kädellä kyytiä ja ajattelinkin ostosteni olevan entiset ja täynnä naarmuja. Kotiin päästyäni huokaisin helpotuksesta, koska ostokset olivatkin hyvässä kunnossa, lautaset ehjinä ja tuoli yhdessä kappaleessa. Tuoli oli saanut yhden naarmun, mutta en lähtenyt palauttamaan tuolia sen takia, koska naarmu ei ole kovin näkyvä ja halusin tuolin meidän makuuhuoneeseen. Olen siis erittäin tyytyväinen pelastuksiini. New Wave - sarja täydentyi neljällä isolla suorakulmaisella lautasella, jotka ovat kyllä niin upeat juhlakäyttöön. Erittäin, erittäin tyytyväinen olen minä!!

Myös Kartellin Louis Ghost tuoli oli juuri niin upea mitä muistin! Nyt sen paikka on meidän makuuhuoneessa ja siellä se nurkassa koristaa ja tuo lisää ylellisyyttä makuuhuoneeseen. Toivon vaan että siitä ei tule mitään vaatteiden säilytyspaikkaa.. ( vink vink miehelleni!) Lisäsin tuolille Kylie at Home - sarjan aleostokseni ja se tuokin tuolille vähän pehmeyttä. Ihan vinkkinä muuten, Kylien sarjaan on tullut lisää ihania tyynyjä ja niistä sitten myöhemmin täällä blogissa..
Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille!


2 kommenttia

  1. Ihana sisustus! Tuo läpinäkyvä tuoli on tosi upea!

    http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.