Ihana auringonpaiste?

7. toukokuuta 2013
Kaikki hehkuttavat miten ihanaa on kuin aurinko paistaa näin keväisin ja lämmittää ihanasti. Itse olen ihan samaa mieltä, rakastan auringonsäteitä ja auringon ottamista keväisin ja kesäisin. Mutta aurinko aiheuttaa itselle myös hieman harmaita hiuksia. Nimittäin kun aurinko paistaa ihanasti sisään ikkunoista, paljastuu kotoota ja ikkunoista kaikki ongelmakohdat eli lika. Eli kirjaimellisesti stressiä pukkaa! Meidän ikkunat olivat niin likaiset että jouduin pesemään ne ulkoa ja sisältä kaksi kertaa ja sisällä tartuin nykyisin imuriin paljon useimmin. Imuroimme kerran viikossa mutta nyt auringon myötä minulle on kehittynyt oikein pakkomielle imuroida kaksi kertaa viikossa. Meidän valkoisessa keittiön pöydässäkin näkyy joka ikinen pölyhiukkanen. Pieni siivoushullu täällä, mutta miksi ei kun aikaa siivoukselle on aina kun meidän pikkuinen nukkuu päikkäreitä. Seuraavaksi siirrynkin tuonne takapihalle ja laitan sen kuntoon. 

En tiedä olenko ainoa kenelle pukkaa kevätstressiä jos sitä voi siksi kutsua? ;)


Kaikesta stressistä huolimatta oikein ihanaa viikkoa kaikille! 


11 kommenttia

 1. Kyllähän se niin on, että aurinko tuo esiin kaikki pölyhiukkaset, ja koirankarvat...
  Meillä pitkäkarvainen karvakuono, jolla juuri nyt käynnissä pahin karvanlähtöaika: Kyllä on hermot piukilla, kun pitäisi olla imurinvarressa kiinni 24/7.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Meillä löytyy vaan villakoiria joka ikisestä nurkasta, pää hajoaa :D :D

   Poista
 2. Ihan samat ajatukset minulla myös. Et ole yksin pölyjen kanssa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! :D Olihan mun sitten pakko pestä ikkunat oikeen kahteen kertaan että tuli puhdasta, huh! :)

   Poista
 3. Tuttu tunne :) Eilen oli pako pestä pikaisesti lattiat mattojen ympäriltä, kun en pystynyt pölyisten lattioiden takia keskittymään Suomen peliin :D Nyt sais imuroida joka päivä, ettei ois ihan hirveen näköistä.

  Mut on se kevät vaan joka vuosi yhtä ihanaa aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I feel you! ;) Minä pesin ikkunat kahteen kertaan ja taas on kohta imuri kädessä kun tämä "likaisuus" vaan häiritsee :D

   Poista
 4. Hyvä, että meitä on muitakin!:) Kyllä ressiä pukkaa. Ikkunat likaiset (pesen ylihuomenna) ja pöly näkyy jo samana iltana, kun on tasot pyyhkäissyt.=P Ja meillä ei edes nukuta noin hyvin päikkäreitä kuin ilmeisesti teillä.:) Eli missä välissä ehdin siivota!!! Kiitos aurinko!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pukkaa joo! :D Hitsiläinen, kun yhdestä stressistä pääsee niin sitten huomaa toisen mitä pitäisi puhdistaa. Seuraavaksi mikron kimppuun ;)

   Poista
 5. Onko tuo pöytä ikean vai mikä se on? :) Upea, haluaisin samanlaisen!

  VastaaPoista
 6. Meillä kans odottaa ikkunat pesemistä. Olen aatellut että ei vielä toita niitä pestä, koska pihaa pitää vielä myllätä ja olkkarin ikkunoiden taakse rakentaa patiotta. Hyvä syy lykätä pesemistä =) Blogissani on sinulle tunnustus! =)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.