Kesää olohuoneeseen ja syntymäpäivää!

31. toukokuuta 2013
Olen miettinyt keinoa jolla raikastaa olohuoneemme ilmettä kesäisemmäksi. Nyt hyvin mustavalkoinen väritys olisi kiva kesäksi vaihtaa raikkaammaksi ja pirteäksi. Olen pitänyt nyt kevään ajan Lennolin turkispeittoa divaanillamme, mutta nyt olisi viimeinen aika siirtää se varastoon odottamaan syksyn kylmiä ilmoja. Mietinkin jos siirtäisin myös nykyiset Elcestockholmin tyynyt varastoon ja laittaisin niiden tilalle hieman väriä. Myös kokovalkoiset tyynyt olisi ihanat, mutta ei ne kyllä ihan kesää sitten tuo sisään, enemmänkin talvista ilmettä. Pörröinen Rhapsody-matto tulee pysymään olohuoneessa, mutta muut tekstiilit lähtee nyt kyllä vaihtoon.

Muutenkin meillä on nyt hieman ahtaampaa olohuoneessa kun jouduimme tuomaan toisen divaanin tyttömme huoneesta olohuoneeseen. Mutta divaani on osoittanut olevansa minun ja mieheni lempipaikka jossa on niin mukava makoilla ja katsella televisiota. Joten yhtenäinen ilme sohvalle ja divaanille olisi tarkoituksena.

Ensiksi kurkkaan siis omiin tyynyvarastoihin ja jos ei sopivia löydy niin sitten vasta suuntaan auton nokan kohti sisustuskauppoja. Katsotaan mitä keksin.Oikein ihanaa valmistujaisviikonloppua kaikille!

Ja hyvää syntymäpäivää minulle, 28 vuotta, iiks!7 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.