Kylie at Home - sarjan uutuuksia!

27. toukokuuta 2013Nyt on siis vuorossa lupaamani Kylien Home-sarjan uutuuksien esittelyä. Kuten viimeisimmässä postauksessani kerroin, kävin suosikkiliikkeessäni Nummelan Dekomissa kurkkimassa sarjan uutuuksia. Mielessäni oli pari suosikkia mitkä haluisin meidän kotiin laittaa ja ne löytyivätkin liikkeestä, mutta ei sen värisinä kun itse olisin ne halunnut. Tilaukseen meni ja heti kun ne kotiutuu niin esittelen ne teille. Olen laittanut tähän kuvan tyynystä ja mihin sarjaan tyyny kuuluu.


Sepino Shell löytyy Misha-sarjasta
Sepino Black 
sekä..

Nouvo Black
yhdistetty Cassia-sarjaan
 Diamond Pearl Mauve
sekä
Gabriella yhdistetty Ria-sarjaanJa viimeisenä näytillä oli hieman erilainen tyyny

Leopard Boudoir Leopard-sarjasta. Miau!Ihania ihania! Ja omaan silmää niin miellyttäviä. Eihän tällainen harakka vaan voi tuollaisia ihanuuksia vastustaa ja odotan jo niin että saan omat tyynyt makuuhuoneeseemme. Tyynyt löytyvät tästä postauksesta, mutta tilasin ne erivärisinä mitä ne liikkeestä löytyivät. Siinä on sitten minulle syntymäpäivälahjaa kerrakseen :)8 kommenttia

 1. Oihh mitä ihanuuksia!! Varsinkin tuo musta tyyny!

  Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nuo kaikki olivat kyllä upeita! :) Kaikki voisin sängylleni ottaa mutta siitä tulisi vain valitusta ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On kyllä! :) Tuo leopardi olisi meille vähän too much, mutta muut voisin ottaa samantien ;)

   Poista
 3. Oooh miten upeita!! Oon kanssa katellu jo pitkään kylietä, mutta täältäpäin ei vielä ole löytyny, pitäis tehdä visiitti isoon cityyn jo vihdoin! :D Tuo leopard tyyny on ihana!! ja nuo timanttityynyt myös, noh, kaikkihan ne on! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, kaikki on niin ihania <3 <3 Ja noita on niin kiva sekoitella niin kaikkien ei tarvitse olla niin match match :)

   Poista
 4. Kauniita, vaikkakin tämän hetkiseen sisustusolotilaani :) vähän liian prameita, mutta näyttävät varmasti aivan tosi hienoilta teidän makkarissa sängynpäädyn ja päiväpeitteen kanssa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Odottelen jo että saisin uuden tyynyn kotiutettua, toivottavasti sen saa eikä jää jälkitoimituksesta pois. On niin ihana <3 Ja ei nämä tyynyt kaikkiin iske, minä vain olen niihin niin ihastunut :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.