Makuuhuoneeseen lisää sisustustyynyjä?

26. toukokuuta 2013


Kun huomasin Kylien sarjan saaneet uusia tyynyjä kokoelmaansa, aloin pohtimaan jos sitä vielä yhden tai kaksi ostaisi omaan tyynykokoelmaansa. Myös aivan ihania pussilakanoita oli sarjaan ilmestynyt, harmi vaan että koot eivät mene yhteen suomalaisten peittojen kanssa, ainakaan meidän tuplapeiton kanssa. Olin ajatellut sijoittaa uusia tyynyjä makuuhuoneeseemme, tykkään niin sängystä missä on tarpeeksi sisustustyynyjä. Sarjan uudet osat ovat kumminkin samantyylisiä kuin edellisetkin tyynyt, joten niiden sekoittelu toimisi hyvin. Tällä hetkellä makuuhuoneemme näyttää tältä ja muutama tyyny voisi olla aika kiva lisä. Haluan kumminkin laittaa nuo H&M:n strassityynyt pois vaatehuoneeseen odottamaan seuraavaa joulua. Ne ei niin kesäiset kumminkaan ole ja tuovat aina joulun tunteen kun ne kaapista uudelleen ottaa esille.


Niinpä suuntasinkin naapurikaupungin sisustusliikkeeseen Dekomiin, joka myy Kylien sisustustyynyjä. Olen heiltä ostanut vaikka mitä, kuten edelliset Kylien tyynyt, joulukoristeita ja pumppupulloa vessaan. Heidän valikoima on vaan niin ihana! Näin heidän Facebook sivuilla muutaman hyvän tyynyehdokkaan meidän kotiin ja kävinkin liikkeessä kurkkaamassa nämä suosikit. Ja mitä ihanuuksia ne olivatkaan! Valinnanvaikeus siinä sitten tuli ja hetken siinä mietin mitä sitä tekisi. Ne vaihtoehdot mitä itse olisin halunnut, oli loppuunmyyty joten tein tilauksen kahdesta tyynystä ja katsotaan koska ne kotiutuu. 
Huomenna esittelen teille kuvien kera nämä uutuudet mitä kyseisessä liikkeessä oli näytillä! Ne oli muuten aivan ihania ja kyseisestä sarjasta pitävät varmasti ihastuvat myös uutuuksiin.Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.