Syntymäpäivälahja?

22. toukokuuta 2013


Taas olisi se ihana hetki edessä kun minun pitäisi vuodella vanheta. Enään synttärit ei tunnu niin tärkeiltä juhlilta mitä ne aikaisemmin tuntui. Mitä lähemmäs sitä kolmeakymppiä tulee niin sitä vähemmän niitä juhlia haluaa, hih! Eli tänä vuonna täytän 28 vuotta joka on jo aika paljon. Muistan vielä niin kirkkaasti kun täytin 18 vuotta ja siitä onkin jo ikuisuus aikaa, 10 vuotta! No, vaikka en niin omista synttäreistäni välitä niin omasta syntymäpäivälahjasta itselleni kyllä välitän ;) Olen joka vuosi ostanut itselleni sekä joulu- että syntymäpäivälahjan niin silloin saa mitä haluaa. Nyt siis onkin suuren mietinnän alla että mitä sitä tänä vuonna itselle haluaisi. Tiedän kyllä yhden asian mitä olen jo niin kauan halunnut, mutta en sitä koskaan ole ostanut. 

Tämä asia ei liity sisustamiseen mitenkään vaan ihan omaan pukeutumiseen ja muotiin. Olen jo nuoresta asti pitänyt Louis Vuittonin merkistä ja heiltä omistankin laukkuja. Nyt siis haaveissa kauan ollut kaulaliina olisi kyllä erittäin mieleinen lahja. Alle laitoin kuvat kahdesta eri vaihtoehdosta mitkä minun silmääni miellyttävät.

Jos taas pitäisi miettiä sisustukseen liittyvää lahjaa niin oikeastaan mitään suurempia tarpeita ei ole. Matto on edelleen hakusessa ruokapöydän alle ja terassille olisi ihana hankkia kauniita ruukkuja, mutta mitään spesifiä lahjatoivetta ei vaan tällä kerralla ole. Meillä alkaa koti olemaan aika "valmis" sisustuksen osalta emmekä aio mitään isoa enää tähän asuntoon ostaa. Se on sitten kiva kun pääsee uuteen taloon muuttamaan ja ostamaan sinne kaikkea tarpeellista. Nyt meillä on ihan tarpeeksi ahdasta ;)

Tästä postauksesta tuli hyvin muotipainotteinen, mutta ensi kerralla palaillaan taas sisustuksen pariin ja jätetään muotiasiat osaaville tahoille, hih! Niin ja pitää vielä se mainita, että rakas puolisoni osti minulle aikaisen synttärilahjan, joka oli Nokian uusin Lumia puhelin, joten uuden puhelimenkin tarve poistui. Kiitos rakas <32 kommenttia

 1. Ihana sun ukko-kulta, kun uuden puhelimen sulle hankki. <3
  Ja juups, sama huivi mulla myös syndelahjatoiveena, mutta voipi olla etten sitä sittenkään osta, kun on hieman liikaa huonoa kuullut tuosta ihanasta huivista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks ookkin ;)

   Mä oon lukenut nyt samoja juttuja, osalla on nukkaantunut pahasti ja osalla ei oo tapahtunut mitään. Mistäs sitä sitten osaa valita sen ei-nukkaamattoman version? ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.