Terassikalusteet valmiina kohti kesää!

20. toukokuuta 2013
Olen viime viikolla puuhastellut paljon meidän takapihalla ja terassilla laittaen sitä kesäkuntoon. Paljon hommaa riittääkin kun terassia pitää pestä ja lakaista talven pölyistä ja liasta. Kerran vielä pitää terassi pestä, että se näyttää puhtaalta, lika tosi kovin kiinni terassilaudoissa. Sen jälkeen kaivoin terassikamat varastosta ja eikun paikalleen asettelua. Ihanan lämmin meidän terassilla alkaakin jo olemaan nimittäin aurinko paistaa aamusta iltaan takapihallemme joten saamme nauttia auringon lämmöstä koko päivän. Olen tässä jo mietiskellyt millaisia tyynyjä sitä lisäisi koristeiksi polyrottinkisohvallemme ja aurinkotuoleihin. Lasinen pöytä tulee saamaan jotain kivoja koristeita pöydän päälle ja terassille olisi kiva ostaa jotain kauniita ruukkuja. Varsinkin valkoiset sisustustyynyt olisivat todella kauniita sohvalle, mutta nyt kun siitepölykausi on päässyt kunnolla alkuun niin valkoinen väri ei vain sovellu tähän sitten. 

Valkoinen iso aurinkovarjommekin pääsi jo paikalleen jonka alla on mukava helteellä oleskella. Olen vieläkin niin tyytyväinen varjo-ostokseen jonka ostimme muutama vuosi sitten varjon koon vuoksi. Aika vaikea nykyään löytää tarpeeksi isoa varjoa joka vielä olisi tarpeeksi edullinen. Hyvä löytö oli siis aikoinaan! Seuraavaksi pitäisi vielä varjon alle ostaa pumpatta uima-allas meidän pikkuiselle johon hän pääsee pulikoimaan ja vilvoittelemaan kesäkuumalla. Siitä tulee varmasti hauskaa! :)Eli ostoslistalla on:

- sisustustyynyjä sohvalle
- kivoja ruukkuja ( Lechuza?)
- kukkia ruukkuihin, esim. hortensiat 
- pumpattava uima-allas pikkuiselle10 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää! Tekisi mieli tulla löhöilemään teidän terdelle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa :D Itse on tullut ja joka päivä makailtua ja nautittua auringosta sohvalla :)

   Poista
 2. Heippa! Pakko kysyä, että mistä tuo varjo on ostettu? Ollaan jo pitkään mietitty sopivaa varjoa etupihan kuumalle seinustalle. -Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varjo on ostettu ihan Prismasta pari vuotta sitten. On halkaisijaltaan isompi kuin normaalivarjo ja silloin pari vuotta sitten oli ainakin hyvän hintainen, maksoi muistaakseni vain 79,95€ :)

   Poista
 3. Kivaa kun voi alkaa laitella pihaa oikein kunnolla! Ostin juuri kesäkukkia silläkin uhalla, että vielä voi tulla yöpakkasia/nollakelejä, joista Plantagenin myyjä varoitteli ;) Grlillikausikin on avattu!

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grillauskausi on niin täälläkin avattu, joka päivä on tullut grillattua. Eli viimeistään heinäkuun lopulla alkaa tulemaan grilliruoat varmaan tulemaan korvista jo ulos ;D

   Poista
 4. Kiva tuo teidän sohvaryhmä! :) Kaikki taitaa olla nyt enemmän tai vähemmän terassin kimpussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä nämä lämpimät ilmat alkaa vähän stressaamaan ja pakko sitä on takapihaa tarvii alkaa laittamaan kesäkuntoon. Ajoissa kyllä ollaan kn toukokuussa on jo valmista ;)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! Mäkin tahtoisin sellaisen pumpattavan altaan, löhöäisin siellä mieluusti itsekin kesäkuumalla, hih ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo naureskelinkin että äiti voi aina hypätä pikkuisen kanssa uimaan, tarvii siis ostaa tarpeeksi iso ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.