Tontin raivaustyöt aloitettu!

17. toukokuuta 2013

Tontilla on nyt aloitettu raivaustyöt. Puita ei tontilla ollutkaan ihan kuin muutama, koska muutaman vuoden takainen Tapaninpäivän myrsky kaatoi meidän tontilta suurimman osan puista. Onneksi asuintaloja ei ollut lähellä ettei puut kaatuneet talojen päälle. Mutta nyt viimeisetkin puut ja pensaat raivataan alas ja tontti alkaa näyttää ihan rakennustyömaalta. Seuraavaksi sitten vain kauhaa maahan ja hommiin! Kuten näette, tuossa tontin oikealla puolella kulkee pyörätie ja vasemmalla puolella valmis naapuritalo. Tulemme rakentamaan kaavan mukaisen aidan sitten aikanaan jotta rajat ovat sitten selvät. Mutta palataan siihen pihaan ja aitaan sitten ehkä ensi vuonna vasta. 

Nyt keskitytään saamaan meidän tönö pystyyn ja sitä jo niiiiin odotellessa. Voin jo niin kuvitella miltä talomme tulee tuossa tontilla näyttämään. Näette muuten asiasta viidenteen meidän talon tulevaa väriä noissa muissa punaisissa rapatuissa naapuritaloissa. Ei niin hot, mutta kelpaa meille ;) Ja modernia ilmettä saamme talolle pulpettikatolla! Ja olen aina sanonut että periaatteessa se on melkein ihan sama miltä talo näyttää ulkopuolelta, koska sisältähän sitä tulee itse katsottua koko päivä. Ja sisäpuolelle tulemmekin panostamaan ja laittamaan sellaisia asioita mitä meitä miellyttää. Voitte jo ehkä arvata päävärin mitä tulen seinissä ja kalusteissa käyttämään, hih!

Tästä se sitten käynnistyy pikkuhiljaa!


6 kommenttia

 1. Mahtavaa!! Siitä se sitten lähtee :)

  Paula

  VastaaPoista
 2. Huomasin, että teilläkin on alkanut talon rakennusprojekti!8) Onnea ja tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On tätä odotettukin kuin kuuta nousevaa ;)

   Poista
 3. Tsemppiä, siitä se lähtee :) . Minusta tuo punainen rappaus näyttää kivalta - ja saahan sisäpuolta sitten tosiaan laittaa enemmän oman maun mukaisesti. Kaavan asettamille rajoituksille kun ei mitään voi. Meillä oli vähän päinvastoin, kaava puuttui ainoastaan kattokaltevuuteen, mutta mm. värit ja kerrosluvun sai itse päättää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kaavalle ei voi mitään ja ei tuo punainen nyt ole lähelläkään pahimmasta päästä. Pääasia että oma, uusi koti saadaan <3

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.