Vaaleanpunainen kori leluille!

15. toukokuuta 2013Sain vihdoinkin päätettyä että minkä lelukorin tai säilytyssysteemin tulisin meidän pikkuiselle tilaamaan. Päädyin lopulta Elodie Detailsin vaaleanpunaiseen säilytyspussiin. Pussilla on kokoa 45 x 35cm joten näin aluksi se riittää kooltaan pikkuisemme leluille. Lelut tulevat lisääntymään kun tyttömme kasvaa, mutta ainakin vielä tuo lelupussi hoitaa asian hyvin. Kauan mietin vaaleanpunaisen ja valkoisen värin välillä,  mutta loppujen lopuksi päädyin söpöön vaaleanpunaiseen. On se kiva saada hieman lisää väriä tyttömme huoneeseen ja olohuoneeseen. Ihan vielä en ole päättänyt kumpaan huoneeseen tulen pussin asettamaan. Hyvin mahdollisesti olohuoneeseen, koska vielä kun tyttömme ei liiku niin leluja säilytetään olohuoneessa missä hän oleilee meidän kanssamme. 

Vaaleanpunainen säilytyspussi on kyllä aika söpö ja innolla odotan onko se yhtä söpö luonnossakin. Sitten kun legoja sun muita leluja alkaa kerääntyä kotiimme, pitää säilytysasiaa miettiä uudelleen, mutta siihen asti pussi hoitaa hommansa hyvin. Samalla kun katselin tätä pussia Lekmerin sivuilla niin huomasin myös ihanan samaa sarjaa olevan pussilakanasetin, mikä olisi kyllä ihana vaihtoehto tytön sänkyyn. Nyt olen kaksia pussilakanoita käyttänyt vuorotellen ja nämä Elodien lakanat sopisivat meidän pinnasänkyyn kuin nenä päähän. Täytyykin laittaa ne korvan taakse jos niitä vaikka toivoisi lahjaksi  tytön syntymäpäivänä. 


Kuvat: Lekmer


Siispä säilytyspussia odotellessa kun se meille kotiutuu!


6 kommenttia

  1. Hehhei! Meiltä löytyy täsmälleen samat tekstiilit, reunapehmuste ja vuodevaatteet, lelukori on hankintalistalla. Ja vaaleanpunaisena tietty ;)
    -minena & S

    VastaaPoista
  2. Hyvä valinta, pinkillä ei voi mennä pieleen :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.