Ihana suksitehdas!

16. kesäkuuta 2013


Aina välillä sisustuslehdistä löytyy esiteltyjä taloja, joista ei vaan voi saada tarpeeksi. Huomaan erityisesti palaavani Divaani- lehdessä ilmestyneeseen taloon, joka on vanha suksitehdas mikä on kunnostettu uuteen uskoon. Joku tässä talossa vain viehättää itseäni. Valoisa, ihanan isot ikkunat, erilaisuus, upea sisustus. Siinä muutama asia mitkä itseäni tässä viehättävät. Jos itse joskus muuttaisiin hieman rustiikkisiin maisemiin, tämä talo olisi ihan unelmatalo niihin olosuhteisiin. Eli mistäs tällaisia helmiä oikein löytyy? Täytyykin alkaa päivystämään sillä silmällä asuntosivuja, hih!

Tässä hieman kuvia vanhasta suksitehtaasta. Sisustuksessa minua miellyttää kaikki enkä muuttaisi siinä mitään. Päinvastoin löydän kuvista sellaisia asioita mitä omaan kotiinkin voisin ottaa. Makuuhuoneen luksustunnelma, lastenhuoneen erilainen sänky ns. siskonpeti, Upea vaalea olohuone. Huoh! Upea koti ja upeat kuvat Krista Keltasen ottamina.


12 kommenttia

 1. Ei ihan täysin minun makuuni, mutta erittäin mielenkiintoinen talo, sitä en voi kieltää :) Kiva katsella tällaisia jänniä kuvia! Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein ihanaa sunnuntaita sinnekin! :) Täällä hyvin sateinen, mutta onneksi kotoota löytyy paljon sisustuslehtiä mitä plärätä ;)

   Poista
 2. Mahtavaa että tästä ihanasta kohteesta löytyy näin hyvät kuvat! Olin kampaajalla ja selasin siellä tätä Divaania ja olin kans ihan myyty! Hulluna räpsin kännykällä lehdestä kuvia talteen kun itsellä tätä lehteä ei ole eikä sitä enää kaupoista saa :)
  Ihan mielettömiä kuvia, kaunis talo ja loistava kuvaaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Kuvaaja mieletön ja niiin kauniita kuvia että! Mä haluun oman suksitehtaan ja ;)

   Poista
 3. Ihana talo! Niin kauniita kuvia

  VastaaPoista
 4. Ihan samaa mieltä! Itsekin ihastuin tuohon kotiin heti kun luin Divaanin. Ja voi miten mageeta että asuvat vanhassa suksitehtaassa! Olisi kivaa asua jossain talossa joka on ollut jotain muuta kuin asuinrakennus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ajattelin jo meille jotain vanhaa kangastehdasta tai muuta.. ;)

   Poista
 5. Tuo koti on minunkin lempparini! Itse asiassa kyseinen Divaani on parhaillaan lehtikorissani päällimmäisenä, ihan siksi kun kannessa on kuva tuosta ihanasta suksitehdaskodista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin lehti on päällimmäisenä kun aina sitä tulee vilkaistua ja ihailtua ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.