Jukka Rintalan taulu - minne?

5. kesäkuuta 2013
Nyt kun asuntomme huoneet ovat kokeneet pieniä muodonmuutoksia niin yksi taulu on jäänyt ihan omiin oloihinsa. Nimittäin taulu joka näkyy kuvassa taka-alalla: Jukka Rintalan Nature - taulu. Meiltä löytyy tuota sarjaa kaksi kappaletta tauluja, toinen pystysuora ja toinen vaakasuora. Pystysuoraversio löytyy keittiön ruokapöydän takaa, niinkuin ehkä muistatte Caboche - postauksesta. Nyt tämä toinen vain makoilee meidän makuuhuoneen nurkassa kun oikeaa paikkaa ei nyt ole löytynyt. Täytyy tässä miettiä, että sijoittaako taulun varastoon, laittaisiko sitä makuuhuoneeseen sängyn takana olevalle seinälle vai joku muu paikka? Nyt tarvittaisiin yksi huone lisää niin heti löytyisi paikka. Tai ehkä laitan sen hetkeksi majailemaan meidän tv-tasolle. Katsotaan mihin se lopulta päätyy, varastoon en sitä millään haluaisi laittaa. 

Meidän tyttö katselee aina ihmeissään kun äiti ryntäilee ympäri asuntoa joko lampun, taulun tai sisustustyynyjen kanssa etsien niille uutta paikkaa. Mutta hän on jo niin tottunut minun päähänpistoksiin, että on jo hyvin luonteva kun vierailen sisustuskaupoissa tai kotona laittelen uusia verhoja paikalleen. Meidän tuleva sisustaja <3
Katsotaan mitä tämä äippä keksii kun tulee tylsä hetki kotona, hih!Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.