Kaivuri kaivaa!

3. kesäkuuta 2013


Nyt alkaa vihdoinkin jotain konkreettista tapahtua kun keltainen kaivuri on saapunut tontillemme. Nyt on liittymät tilattu ja kaivaminen voi alkaa. Muuta ihmeempää en sitten ala kertomaan koska mitään teknisiä juttuja en hallitse. Pääasia, että kohta meidän tontilla on iso reikä maassa ja paljon maata pois kuljetettavana. Täytyykin joku päivä käydä kurkkimassa miltä tontilla näyttää, muutos on varmasti suuri. Joten seuraavan kerran kun laitan kuvia tänne tapahtuneesta, tulee talon kohdalla olemaan kuoppa joka on täytetty tarvittavalla soralla. 

Liittymistä sen verran kyselijöille, että liittymien hinnat määräytyvät ainakin Lohjalla tontin koon mukaan ja toinen talon kerrosalan mukaan. Vain netti/televisioliittymällä on kiinteä hinta mihin ei vaikuta tontin tai talon koko. Me valitsimme nettiliittymäksi kuituliittymän, joka on hyvin yleinen tällä alueella. Ostimme siis liittymän itsellemme. Liittymän voi myös vuokrata jos sitä ei halua ostaa. Sähköliittymän tilauksessa kannattaa sen verran huomioida, että ainakin Fortumilla kestää noin 1 kk ennen kuin sähkö saadaan tontille. Tämä lasketaan siitä päivästä kun allekirjoitat sopimuksen ja sopimus saapuu Fortumille. Kannattaa siis olla ajoissa näiden asioiden suhteen ettei rakentaminen tyssää kokonaan vain odottamisen takia. 


Mutta tässä pari kuvaa miltä tontillamme näytti vähän aikaa sitten:Jihaa, tästä se konkreettisesti alkaa! Ensi kerralla kuvia tuleekin sitten kuopasta mikä todennäköisesti seuraavaksi tontiltamme löytyy. Jännää!!


6 kommenttia

 1. Uu, jännää!! Tsemppiä projektiin! :)

  VastaaPoista
 2. Jee, onnea! Elätte jänniä aikoja, itse olimme samassa tilanteessa pari vuotta sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On tämä jännää kun joka päivä mennään eteenpäin raksalla. Jännää! :)

   Poista
 3. Paljon onnea ja jaksamista projektiin! Tuleeko teille avaimet käteen -toimitus, vai uurastatteko itse raksalla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulee melkein avaimet käteen- vain keittiö ja muut kiintokalusteet laitetaan itse :) Eli melkein valmiina ;) Kiitos!!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.