Keittiön suunnittelua!

29. kesäkuuta 2013Olenkin jo muutaman viikon ajan käyttänyt paljon aikaani suunnitellessa tulevaa keittiötä uuteen kotiimme. Keittiö on kaikista huoneista sellainen mihin pitää käyttää eniten aikaa ja käydä kaikkia eri vaihtoehtoja läpi ehkä tarkimmin. Koska mikä onkaan turhauttavampaa kuin epätoimiva keittiö jossa ei viihdy. Keittiössä vietetään todella paljon aikaa ja ruoan laiton pitäisi sujua sutjakkaasti, varsinkin kahden nälkäisen lapsen kanssa. Keittiön suunnitteluun olen käyttänyt jo monia monia tunteja, jotta tuevasta keittiöstä tulisi A) mieleinen, B) toimiva, C) pysyvä. Näitä kolmea sanaa olen yritin pitää mielessä kun aloin etsimään inspiraatiokuvia. Pinterest toimikin jälleen kerran hyvänä inspiksen lähteenä ja löysinkin todella hyviä kuvia mistä poimia tiettyjä elementtejä ja toimintoja omaan keittiöön. 

Värimaailma tulee tulevassa keittiössä olemaan kokovalkoinen mikä ei varmasti yllätä teitä. Nyt saan vihdoinkin yhden unelmani toteutumaan mistä olen jo kauan haaveillut. Aluksi mietin valkoisen ja korkeakiiltoisen valkoisen välillä, mutta loppujen lopuksi päädyin sitten korkeakiiltoiseen. Kumpikin vaihtoehto olisi ollut hyvä, mutta kun siitä korkeakiiltoisesta olen haaveillut niin sen me toteutamme. Vielä pitää hetken miettiä millaisia vetimiä keittiöön haluan, tuleeko keittiöön sekä vaaka- että pystykaappeja, mitä laitamme altaan taakse seinälle taustaksi jne jne. Paljon pohdittavaa, mutta onneksi aikaa on vielä muutama viikko ennen kuin uusi keittiö tulee tilata. Olenkin kuluttanut ahkerasti Ikean keittiösuunnittelu - ohjelmaa jota on erittäin helppo käyttää. Mutta siitä sitten enemmän vähän ajan päästä kun vilautan suunnitelmia täällä ja kerron millainen ja kenen valmistajan keittiö lähti tilaukseen. Kävimme kolmella eri keittiötoimittajalla ja päätös tulevasta keittiöstä tehdään nyt ensi viikolla.

Tässä kumminkin muutama kuva kahdesta eri keittiöstä mitkä miellyttävät omaa silmää. Näyttävät myös hyvin toimivilta keittiöiltä ja sehän on tärkeintä keittiön kohdalla!

Keittiö nro 1)Keittiö nro 2)
Paljon vielä pohdittavaa, mutta päätös pitää pian tehdä että saamme keittiön tilaukseen. Samalta valmistajalta tulee myös kodinhoitohuoneen kaapit sekä wc:n kaappi. Ja sitten vaan odottelemaan keittiön saapumista, upea kokoamisurakka talvella edessä ;)

Kuvat: Pinterest

11 kommenttia

 1. Ihania keittiöitä!! Varsinkin tuo jälkimmäinen on ihana. Odottelen jo päätöksiä ja samalla suunnitelmakuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätökset tehdään tällä viikolla heti kun vain saamme kolmannelta firmalta lopullisen hinnan keittiölle :)

   Poista
 2. Mä haluan seuraavaan keittiöön kaksi astianpesukonetta, vink vink....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi astianpesukonetta olisi kyllä ihan loistavuutta! Vielä ollaan kolmistaan hyvin pärjätty yhdellä suurella versiolla mutta katsotaan parin vuoden päästä mikä tilanne sitten on :D

   Poista
 3. Keittiö nro 2 on ihana ja näyttää mun silmään toimivammalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo keittiö nro 2 on kyllä todella upean näköinen. Tuo saareke on niin ihana, mutta valitettavasti tähän kotiin en sitä vielä saa, ehkä seuraavaan ;)

   Poista
 4. Ihanat inspiskuvat! Tuo suunnitteluaika on niin parasta! :) Vaikka vaikeaa ja raskastakin, kun joutuu tehdä niin pitkäaikaisia päätöksiä. Meilläkin on taas vähän talokuumetta ilmassa.;) En enää muista tuleeko teille siis joku valmistalo vai oletteko itse mukana rakentamisessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulee melkein valmiina eli itse asennetaan keittiö ja muut kiintokalusteet. Muuten meille tehdään kaikki valmiiksi ;)

   Poista
 5. Kauniit inpiskuvat, etenkin toinen keittiö! Meidän pitäisi tehdä tuo ihan sama suunnittelu asap ja korkeakiiltoiseen päädytään meilläkin varmasti, toivottavasti päätöksiä viimeistään kesälomalla! :) Olisi mukava kuulla, minkä toimittajan valitsitte keittiölle ja muille kalusteille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan meidän suunnitelmia tulemaan heti kun saamme kolmannelta toimittajalta koko setin hinnan, sitä tässä nyt odotellaan jotta pääsemme päätöksen tekemään. Mutta selvä suosikki on kyllä jo mielessä ;)

   Poista
 6. Keittiö nro1 on kyllä oma lemppari näistä, vaikka kaunis on tämä toinenkin :) Ykkösessä kivan sävyinen tuo ruskeahko seinä!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.