Uutta pussilakanaa metsästämässä!

10. kesäkuuta 2013


Tälle tädille iski juuri uusien pussilakanoiden tarve. Huomaan käyttäväni vuorotellen kolmea eri pussilakanaa perä perään. Tarve uudelle pussilakanasetille on siis suuri. Tällä hetkellä käytän sängyssämme Lexingtonin, H&M:n sekä Marimekon pussilakanoita. En tiedä olenko ainoa ja hieman ehkä liian tarkka tässä lakana-asiassa mutta en kelpuuta sänkyymme ihan mitä lakanoita vain. Lakanan tulee olla ihanan pehmeä ja miellyttävän tuntuinen iholla. Hankalaksi asian tekee se, että me käytämme tuplapeittoa, jolloin tarjonta heti pienenee suuresti. Aika harvoin sitä löytää kivoja tuplapussareita ja nyt minulla onkin missio lähteä etsimään miellyttäviä lakanoita. Peittomme on vielä koko 220cm x 230cm joten helppoa tämä ei tule olemaan. Mielessäni pyörii edelleen Kylli tädin oma sarja, josta löytyy kyllä niin kauniita lakanoita että! Mutta kumminkin tässä olisi muutama varteenotettava vaihtoehto mitä voisin käydä kaupoissa hiplaamassa ja testaamassa:Lexington, Villa Stockmann, H&M, Ralph Lauren


Pellavaisia lakanoita en ole koskaan omistanut ja ne vähän houkuttaisi. Kai ne tuntuvat hyvältä iholla jos niitä niin paljon myydään. Ainoa mikä meitityttää pellavassa, on kankaan rypistyminen ja ulkonäkö. Näyttääkö lakanat sitten siltä kuin hurrikaani olisi mennyt sängyn läpi? 


Jos teillä on kotona jotkut aivan ihanat lakanat niin vinkkiä vaan jakoon!


16 kommenttia

 1. Pellavat ovat aivan mielettömän ihanat. Itse rakastan pellavaa materiaalina, joten suosittelen. Ja kyllä ne ovat ryttyisenä kauniit myös. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy sitten ottaa suureen harkintaan tuo pellavaversio ;) Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Oikein hävettää että meillä on käytössä vain kahdet pussilakanat ja kuitenkin hilloan vaatehuoneessa kymmeniä.. En vain moneen kuukauteen ole suostunut käyttämään kuin ruudullisia :D Ihanaa olla nainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ruutu iskee niin ruutu iskee ;) Ei sitä itselleen vaan mitään voi näissä asioissa :D

   Poista
 3. Moi!
  Myös Hemtexillä olen törmännyt moniin kivoihin lakanoihin(niilläkin on tosiaan sitä laadukkaampaa ja sit edullisempaa mallistoa). Nyt en muista oliko niillä tuota tuplaleveätä. Sitä on kyllä harmittavan vaikea löytää. Varsinkin miehekkäämpään makuun löytyy sieltä monta vaihtoehtoa, yllätyin siitä, sillä sellaisia nyt ainakaan ei ole helppo löytää :) (ei siis mulle, mutta kun olen jelppinyt muiden sisustuksia). Onnea metsästykseen. Stockan Villa ja Casa tarjoaa kivoja vaihtoehtoja. Ja hm:n pellavalakanat kiinnostais kans mua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Hemtexillä minäkin olen käynyt kurkkimassa mutta vielä ei ole tullut sopivia tuplapussareita vastaan. Oikeassa olet, miehekkäitä löytyisi vaikka muille jakaa ;) No viikonloppuna matka käy Jumboon niin katsotaan mitä bongaan :)

   Poista
 4. Mä oon myöskin vähän kasijarruillut noiden HM:n pellavalakanoiden kanssa. Hehkutusta kuulee jokapuolelta, mutta mietin samaa kuin säkin: ryppyjä ja epäsiisteyden vaikutelmaa. Meidän uudessa kodissa makuuhuoneemme on remonttivuorossa vasta syksyllä ja siihen asti nukumme puunvärisillä paneeleilla varustetussa pimeässä kellarimakuuhuoneessa, joten pelkäänpä että ryppyiset lakanat saisivat sinne aikaiseksi todelliset trailer park -vibat. Vai lisäisivätkö ne sittenkin kotoisuuden tuntua? Tässäpä pulma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh kuulostaapa ongemalta ;) Sun tarvitsee käydä vaan ostamassa lakanat ja kokeilla niitä pellavaisia ja jos ne näyttää ihan järkyiltä niin vaihtoon ;D

   Poista
  2. Ehkä pitää tehdä niin. Ja hei mä koomailin tän kommentoinnin kanssa. Kommentti tuli julki tuplana: sekä wordpressin että bloggerin profililla, joten siksi toi alempi on poistettu. ;)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Moi, näistä yllä olevista ei minulla ole kokemuksia, mutta aion kyllä itse hankkia vielä Beach Housen trikoolakanat. Niitä saa myös tuplatäkkiin :) ihania sävyjä ja taivaallisen pehmeät. Olen pari yötä niissä nukkunut äitini luona ja on kyllä ihanat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä en olekaan koskaan kokeillut enkä päässyt hiplailemaan. Täytyykin ottaa selvää missä tätä kyseistä merkkiä myydään niin pääsee kokeilemaan :)

   Poista
 7. Moi, minulla ei ole yllä olevista kokemuksia, mutta voin lämpimästi suositella Beach Housen lakanoita. Aion ne vielä joskus itselleni hankkia kun vaan raaskin. Olen pari yötä nukkunut niissä äitini luona ja ovat ihanan tuntuiset ja raivaallisen pehmeät. Heiltä löytyy myös tuplatäkkiin sopivia ja ihania värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I pad teki kepposet ja ajattelin, että ensimmäinen kommenttini ei saavuttanut sinua ;) siksi tuplat...

   Poista
  2. Mullakin Ipad känkkistelee aika usein. Facebookissa voi kommentti tulla kolmekin kertaa peräkkäin ;D

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.