Aamiaiskattausta!

7. heinäkuuta 2013


Rakastan ruokapöydän koristelua ja kattausta! Voisin pitää kotonani aina juhlia ja kattaa pöydän kauniisti. Mikä voisikaan näyttää kivemmalta kuin juhlakattaus tai arkinen kattaus mihin on vähän enemmän panostettu? Aika harvoin sitä tulee arkipäivisin laitettua pöytää koreaksi kun itse syön eri aikaan kun mieheni. Viikonloppuisin sitä tulee sitten vähän enemmän laitettua pöytää kauniiksi kukkasilla, kynttilöillä ja kaunilla astioilla. Ja voi kuinka odotankaan taas joulua ja tulevaa tämän vuoden joulupöytää! Talvisen juhlapöydän laatiminen on niin ihanaa kun voi hyödyntää jouluvaloja ja muita ihanuuksia. 

Nyt ajattelin testailla muutamaa vaihtoehtoa yhteen erityislaatuiseen aamupalaan mikä meidän perheellä on edessä. Kaivoin vanhoista kätköistä pöytätabletit, lautasliinat ja servetinpidikkeet. Tässä kattauksessa käytin väreinä valkoista, harmaata, mustaa ja vaaleanpunaista. Vielä kukat maljakkoon ja ruokaa pöytään niin avot! Ihan kivan näköinen lopputulos ja tästä innostuinkin jo laatimaan uutta kattausta eri tarvikkeilla. Miten nainen voikaan innostua näin pienestä asiasta kun ruokapöydän valmiiksi kattamisesta. Ne hormoonit!Ja eikun seuraavan kattauksen kimppuun kun into taas iskee!


8 kommenttia

 1. Erittäin kaunis kattaus <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan simppeli ja silti tosi kaunis kattaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! <3 Näitä kattauksia on niin ihana tehdä ja suunnitella :)

   Poista
 3. Kaunis kattaus. Välillä on mukava vaan arkenakin kattaa pöytä kauniisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin onkin, tuo vähän luksusta perus arkeen :)

   Poista
 4. Ihana kattaus!! :) Arkeen pientä juhlan tuntua! :) Mäkin voisin järjestellä juhlia ihan mistä vaan syystä tai ilman syytäkin! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih! No sitten en ole ainoa ;) Huono puoli on vain sitten se juhlien jälkien siivoaminen ;D

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.