DIY - perhoset

29. heinäkuuta 2013
Olen muutama vuosi sitten ostanut Askosta tälläiset perhoset mitkä voi laittaa seinälle tai vaikka ulos terasille. En kumminkaan ollut ihan tyytyväinen perhosten väriin, väri kun on perus harmaa-ruskea sekoitus johon on tarttunut myös jotain lilaa jostain toisesta esineestä myymälässä. Niinpä otinkin projektiksi spray - maalata nämä perhoset valkoisen väriseksi. Ensiksi hieman puhdistin perhoset suurimmasta liasta ja tahroista. Sitten vain auton nokka kohti kauppaa ja sieltä tarttui mukaan valkoinen, kiiltävä spraymaali. Ja eikun hommasta toimeen vai miten se sanotaan! 

Spray-maalasin perhoset ensimmäisenä iltana ja annoin niiden kuivua yön yli. Varmasti ne olisivat olleet kuivat jo 3 tunnin jälkeen, mutta ajattelin ottaa varman päälle ja antaa perhosten kuivua yön ajan sanomalehtien päällä. Kun seuraava päivä koitti, otin perhoset takaisin ulos ja vetäsin vielä toisen kerroksen maalia päälle. saadakseni peittävämmän ulkonäön. Yhden maalikerroksen jälkeen vanha väri vähän kuulsi läpi, joten mielestäni perhoset tarvitsivat toisen kerroksen valkoista spraymaalia. Ja sen ne saivat ja taas päivä kuivumista. Lopulta perhoset oli kuivat ja mielestäni niin paljon paremman näköiset. Ja tässähän tämä lopputulos on nähtävissä seinällä!


ENNEN:
JÄLKEEN:
Aika kiva muutos parempaan päin ainakin minun mielestäni! Nyt perhoset majailevat tyttömme seinällä.

Täällä lähdetään rooad tripille Tampereelle ja huomenna Jyväskylään. Tulkaa moikkaamaan jos minut bongaatte! :)


2 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.