Harjakaisia odotellessa!

25. heinäkuuta 2013

No nyt vihdoinkin meidän tuleva talo alkaa näyttää talolta. Nyt en enää totea, että talo näyttää niin pieneltä kopilta vaan kun astuu talon sisään niin talohan näyttää ihan isolta hallilta. Kattotuolit on vihdoinkin saatu paikalleen ja maisemat on erilaiset. Nyt talo näyttääkin yhtäkkiä aika suurelta. Esimerkiksi naapurin talo peittyy kokonaan meidän talon taakse kun meidän tielle kääntyy. Ennen katon asennusta naapuritalo erottui vielä hyvin risteyksestä, mutta nyt muuri eli meidän talo on rakentunut eteen, hih! Ylin kuva on otettu meidän tontin takapihalta ja kuvassa oikealla on tuleva katettu terassi, joka jää katon alle. Alakuvissa on kuvia sitten joka puolelta taloa, ensimmäinen ja toinen kuva on otettu meidän pihan sisääntulosta.
Näissä seuraavissa sisäkuvissa näkee hyvin sisäkaton eron makuuhuoneiden kohdalla eli talon perällä ja sitten tämän tulevan keittiö-olohuoneen kohdalla, jossa katto on paljon korkeammalla. Huonekorkeus tulee olemaan makuuhuone - akselilla 250cm ja olohuone-keittiö- akselilla korkeimmillaan 370cm eli 120cm on eroa. Voi että odotan jo niin, että talomme valmistuisi jotta pääsisi näkemään miltä sisällä näyttää. Mutta nyt vain kärsivällisyyttä, se pitää pitää mielessä ;)

Katsotaan mitä ensi kerralla on taas tapahtunut. Nyt voi olla, että seuraavaa postausta tulee vasta parin viikon päästä kun jotain huomattavaa on tapahtunut. Niin ei sitten mene ihan toistoksi nämä postaukset. Eli palaillaan raksan pariin parin viikon päästä! Nyt vain sisustetaan ja suunnitellaan!6 kommenttia

 1. Vau! Upealta näyttää, voi jo kuvitella miltä näyttää kun seinät ja katto tupsahtavat paikoilleen. On varmasti ihana hyöriä tontilla ja ihmetellä talon kehitystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käymme varmaan joka toinen päivä aina kurkkimassa tontilla mitä päivien aikana on tapahtunut ;) Ei pysty pysymään pois, hih!

   Poista
 2. Ai että tuo on ihana vaihe! :) Hyvältä näyttää, mutta odotapas kun saatte vielä lattiavalun ja pääset tepastelemaan betonilla ja kuvittelemaan huoneita oikeeseen järjestykseensä.. <3 Huoneiden runkojen pystytyksestä puhumattakaan, oi että tuo on ihanaa! Nauti, ja ihanaa että me muutkin raksahullut saamme nauttia blogisi välityksellä uuden ihanuuden synnystä. :) Ja usko pois, talo rakentuu loppujen lopuksi käsiin jos mitään isompia takapakkeja ei tule tai timpuriporukka ei lomaile. Pian jo kaipaat haikeudella raksa-aikaa, nyt meinaan valmistuu sitten nopeasti ja kokoajan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit! :) Pitäisi osata nauttia tästä ajasta, koska kun tämä talo on valmis niin sitten ei kyllä raksata piiitkään aikaan ;) Ja kiva että nämä raksapostauksetkin kiinnostaa!

   Poista
 3. Vau! Kummasti talon koko kasvaa kattotuolien myötä. Mulla on nyt se koppi-filis kun meidän perustukset ovat valmiit, mutta talo puuttuu. Ehkä muutaman viikon kuluttua elementtien pystytyksen jälkeen aatokset ovat toiset.

  VastaaPoista
 4. Teillä näyttää tulevan melkein samanlainen talo, kuin meillä oli :)
  Voit käydä lukaisemassa täältä:
  http://onnenhelmi.blogspot.fi/2012/08/hand-made-home.html

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.