Hyvinkään Asuntomessut 2013 - kooste!

26. heinäkuuta 2013
Tämän vuotisilla Asuntomessuilla on nyt vierailtu ja tutustuttu uusiin kohteisiin. En ajatellut tänä vuonna sen kummemmin kirjoitella postauksia tästä aiheesta, koska muissa blogeissa on messuja käyty läpi niin paljon, varmaan kohta kyllästymiseen asti. Me emme tänä vuonna päässeet pressipäivään, joten vierailimme messuilla hieman myöhemmin kuin normaalisti ja siksi ajattelinkin tehdä tällaisen yleispostauksen messuista. Tämän vuoden messuista sen verran, että itselleni jäi vähän ehkä hieman pettynyt fiilis. Tai ei ehkä pettynyt, mutta mitään mahtavaa suosikkia ei tänä vuonna messuilta löytynyt. Joka vuosi olen messuilta bongannut suosikin, jossa kaikki on ollut kohdallaan ja on miellyttänyt minua. Tänä vuonna suurta suosikkia ei muodostunut. Sisustukset olivat mielestäni tänä vuonna aika samanlaisia ja jos voi sanoa, aika perus sisustuksia. Itse lähdin messuille etsimään inspiraatiota meidän tulevaan taloon, mutta olemme näköjään tehneet valinnat, koska messuilta ei mitään uutta meidän taloon löytynyt. 

Tiesin, että tänä vuonna messut oli koostettu aikalailla edullisimmista taloista eikä tänä vuonna nähtäisi niin paljon 2-kerroksisia kalliita taloja mitä joka vuonna messuilla on ollut. Se on minun mielestäni hyvä juttu, koska silloin ihmiset ehkä saavat messuista enemmän irti kun kaikkien talojen hinnat eivät ole yli 500 000€ mihin aika harvalla on varaa. En kumminkaan usko, että tämä asia vaikutti siihen, että itselle jäi vähän perus fiilis messuista. Messut oli siis ihan kivat, jos niin voi messuista todeta. Ajattelin koota tähän postaukseen ihan yleisesti kuvia lempparihuoneista mitä kuvasin messuilla. Tänä vuonna kuvia tuli aika vähän otettua, joten laitan tähän sekaisin kuvia keittiöistä, makuuhuoneista, saunoista jne.. Tässä siis pläjäys kuvia!Ja vaakakuvia vielä:

Sellainen kuvakooste Hyvinkään Asuntomessuilta. Toivottavasti kuvia kyselleet hyötyvät näistä tunnelmista eikä harmitus olisi niin kova vaikka tänä vuonna ei messuille pääsisikään. Nyt aletaankin ensi vuotta odottamaan ja ehkä tavataan Jyväskylän messuilla.


9 kommenttia

 1. En itse pääse käymään messuilla, niin kiva kun laitoit kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva jos näistä kuvista olisi vähän edes hyötyä :)

   Poista
 2. Itse kävin messuilla eilen. Mulle tuli myös sellainen fiilis, että jotain jäi uupumaan. Toivoin löytäväni jotain pientä ideanpoikasta tulevaan kylppäri-saunaremppaan, mutta mitään "uutta" en irti saanut.

  Myös mun mielestä kodit olivat hyvin samanlaisia keskenään aina väliovista-valokatkaisimiin. Kuten mainitsitkin, sisustukset eivät juurikaan toisistaan poikenneet. Ehkä noin kolme kohdetta jäi minulle mieleen erilaisuutensa takia.

  Ihan kauniita ja toimivia koteja olivat toki, mutta minulta jäi wau-tunne saamatta.

  ps. säikähdin ihan törkeenä tuota pehmolelukoiraa, joka sinunkin yhdessä kuvassa on, Hyppäsin ehkä metrin taaksepäin kiljahduksen kera :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama homma. Messut ovat nyt jonkin verran toistaneet itseään ja tämä vuosi oli vähän sinnepäin. Mutta pihat olivat kyllä kohteissa inspiroivia ja niitä yritinkin tarksti katsella :)

   Poista
 3. Tuntuu, että muutaman viime vuoden ajan messut ovat vähän toistaneet samoja juttuja, eikä mitään uutta ja erityistä ole jäänyt mieleen. Itse bongasin jotain pieniä yksityiskohtia ja muutamia kivoja esineitä ja huonekaluja, mutta sellaista kokonaisvaltaista suosikkia en taloista löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen vähän samaa mieltä. Nyt pitäisi vaan jotain uutta keksiä, mutta katsotaan taas ensi vuonna :) Minäkin bongasin yhden valaisimen mihin ihastuin palavasti ;)

   Poista
 4. noi oksat wc:n seinällä oli kyl kiva idea. satuitko huomaamaan millä ne oli kiinnitetty siihen? olikohan peikonpähkinää vai jotain ihan normaalia oksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä hauska idea. Valitettavasti itse en ainakaan nähnyt miten ne pysyvät seinällä kun wc:n sisään ei saanut mennä. Yritin kyllä kovin kurkkia :) Uskon että olisi voinut olla ihan normi oksaa, koska oli niin isokokoista..

   Poista
 5. Cobello on mun lemppari kauppa.Joka kerta kun menen sinne vain katsomaan, en koskaan tule ilman mitään.Tykkään teidän kodista,olen pitkään seurannut blogiasi.Meidän koti on myös ollut lehdessä,ja asutaan Lohjalla.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.