Kauniita servettirenkaita!

19. heinäkuuta 2013Miten onkin niin vaikeata löytää kauniita servettirenkaita? Ajattelin etsiä meille uudet renkaat servetteihin koristeiksi. Meiltä löytyy kotoa ikivanhat Pentikin renkaat ja nyt ajattelin päivittää niitä ja laittaa kyseiset vaihtoon. Ongelmaksi muodostui vain löytää kauniit valkoiset, hopeiset tai bling - servettirenkaat täältä Suomesta. Yhdet aivan ihanat renkaat löysin naapurikylän sisustusliikeestä, mutta hinta hyppäsi vastaan kun en kumminkaan ole valmis maksamaan renkaasta yli 10€ kappaleelta. Niin harvoin niitä tulee kumminkin käytettyä, että näihin panostaminen tuntuisi hieman turhalta. Niinpä surffailinkin jälleen kerran netissä ja etsiskelin kauniita renkaita mitkä voisin meillekin kotiuttaa nyt kun vanhat sain myytyä. 

Alkoihan sitä vihdoinkin vaikka mitä kauniita renkaitakin löytyä. Ja miten ne löytyikin taas Zaran sivuilta. Olen näköjään jotenkin viehättynyt heidän tuotteisiin. Aikaisemmin tilasin kyseisestä nettikaupasta upean maljakon ja nyt ajattelin laittaa tilausta servettirenkaista. Ainoa ongelma on nyt sittenkin runsaudenpula ja päättämättömyys. Löysin neljä aivan ihanaa ehdokasta ja niistä piti päätöstä tehdä. No loppujen lopuksi yhdet olivat vaan niin minun ja tilaus tuli tehtyä. Arvaatteko jo mitkä lähti kohti Lohjaa?
Ensi viikolla ne pitäisi meiltä löytyä. Jännittävää odottaa kun paketti kotiutuu. Toivottavasti renkaat ovat yhtä kauniit kuin kuvassa.

Kuva: Zara Home

10 kommenttia

 1. Minä olisin valinnut oikean yläkulman renkaat :-)

  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein ihanaa viikonloppua sinnekin! :) Nuo kaikki renkaat voisi kyllä kotiuttaa, on niin kauniita <3

   Poista
 2. Itse tykkään eniten noista vasemmalla alhaalla ja myös oikealla ylhäällä on tosi kauniit. Joten veikkaan, että jommat kummat on tulossa Lohjalle.:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jemina, taidat aiiika hyvin arvata ja tuntea sisustusmakuani ;)

   Poista
 3. Minä pidän etenkin vasemman yläkulman renkaista. Zara Homella on ihania juttuja, mutta mua pidättelee aina se 20 euron postimaksu, etenkin näissä pienissä jutuissa. Onneksi pääsen joulukuussa Espanjaan ja ihan oikeaan liikkeeseen <3 Sitä odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minulla kävi ja tuuri kun matkustimme Barcelonaan niin näin siellä kaikki nuo renkaat ja olivat vielä alessa ;) Ja mitä muuta ihanaa myymälästä löytyikään, huoh!

   Poista
 4. Meiltä löytyy kotoa oikean yläkulman renkaat ja ovat todella ihanat ja sopivat moneen tilanteeseen. Itse arvoin pitkään vasemman ja oikean yläkulman välillä. Mies sitten auttoi tekemään ostopäätöksen. Nämä lähtivät mukaan Yhdestä Barcelonan ZARA home myymälästä.

  Upeita ovat kaikki, olisitkohan valinnut samat kuin minä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä kaikki ovat upeita ja jokaisen voisin kotiin ottaa :) Barcelonasta bongasinkin pari Zara Homen myymälää, olivat kyllä niin ihania <3

   Poista
 5. Veikkaan vasenta alakulmaa :) Minun olisi varmaan vaikea valita vasemman alakulman ja oikean yläkulman välillä! Molemmat ovat aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli vähän samoja vaikeuksia näiden kanssa, voisin kaikki ottaa mutta päätös oli tehtävä ja lopulta se olikin helppo :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.