Kuvaussessio kotonamme!

23. heinäkuuta 2013Iiks kyllä tätä tyttöä on jännittänyt jo yli kuukauden verran. Miksi? No vähän yli kuukausi sitten minuun otettiin yhteyttä ja kysyttiin jos meidän koti voisi esiintyä eräässä sisustuslehdessä haastattelun kera. Kun puhelua tuli niin kyllä alkoi masussa olemaan perhosia kun ajattelin tätä mahtavaa mahdollisuutta. Ja samantien iski myös kauhea stressi, nyt alkaa siivous isolla ässällä! Onneksi minulla oli kuukausi aikaa siivota asuntoamme ja laittaa paikkoja kuntoon. Mieheni naureskeli minulle, että meillä on yli kuukausi aikaa laittaa paikat kuntoon, mutta minähän aloin samantien puhelun jälkeen hinkaamaan joka paikkaan kiiltävään kuntoon. Olen niin kova panikoija ja stressaaja, vähän täydellisyyden tavoittelija niin pakkohan sitä oli alkaa valmistautua tulevaan kuvaussessioon jo ajoissa. Omien kasvojen kuvaaminen kuulosti hirvittävältä, koska raskauskiloja on kertynyt saman verran kuin viime raskaudessakin eli turvotusta on huomattavissa, hih! Ja naureskelinkin, että aina kun minua haastatellaan johonkin lehtijuttuun kuvien kera, olen jo loppusuoralla raskaudessa. Samoin kävi kun Ikea otti viime vuonna yhteyttä ja teki haastattelun. No jääpä itselle hauskat muistot raskausajasta ja tästä asunnosta. 

Nyt vielä viimeiset stailaukset kuntoon ja matka kukkakauppaan käy. Toivottavasti kuvaaja ja haastattelija ovat tyytyväisiä tuloksiin ja saavat haluamiaan laadukkaita kuvia kodistamme. Aika jännää, eikös?


18 kommenttia

 1. Voi jännää! Kyllä se hyvin menee. :)Samanlainen panikoija olen minäkin ja jälkeenpäin jossittelen, että tuokin purkki tai muu tavara olisi voinut olla toisin. :D Raskasta olla perfektionisti. Ilmestyykös juttu jo ensi kuussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo paniikki iskee ja stressitaso on korkealla ;) Minkäs itselleen voi kun toinen perfektionisti täällä.. Juttu ilmestyy syyskuun numerossa todennäköisesti eli seuraavassa numerossa :)

   Poista
 2. Varmasti teillä näyttää ihan täydelliseltä, niin kuin yleensäkin!

  VastaaPoista
 3. Hieno juttu. Voin vaan kuvitella sitä stressin ja jännityksen määrää. Mutta jutusta tulee varmasti upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittää ihan hirmuisesti, iiks! Katsotaan mitä toimittaja ja kuvaaja huomenna sanovat.. ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin varmaan meneekin, mutta minkäs sille voi kun sellainen stressaaja ja panikoija itse on ;)

   Poista
 5. Ooh, miten jännää! Mutta hyvin se menee, älä huoli. Kuinka pian pääsemme lukemaan juttua, ssatko jo kertoa mikä julkaisu on kyseessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on niin jännää, iiks! Palailen sitten asian tiimoihin ja kerron enemmän teille kun siihen vain lupaa saa :) Eli soon!

   Poista
 6. Tosi jännittävää, mutta hyvin kaikki menee, teillä on niin kaunista jo valmiiksi! <3

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa! Ja kuulostaa todella jännältä, innolla odotan lisätietoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisätietoa tulee jos jaksaa vielä hetken odottaa ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.