Meidän tyttömäinen wc

15. heinäkuuta 2013

En olekaan piiiitkään aikaan kuvannut meidän wc:tä. No eihän se mitenkään ihmeellinen olekaan, ihan perus wc. Vessamme on kyllä saanut hieman uutta ilmettä tässä muutaman viikon aikana kun aikoinaan alesta bongasin uuden maton lattialle sekä uudet käsipyyhkeet. Tähän mennessä olen käyttänyt vessassamme hyvin vaaleita tekstiilejä, mutta nyt ajattelin jatkaa samaa linjaa kuin muissa huoneissamme ja tuoda hieman vaaleanpunaista myös tähän huoneeseen. Voiko wc:tä kutsua huoneeksi? No mutta kumminkin, nyt wc on saanut hieman tyttömäistä lookkia ja pääväriksi on valikoitunut vaaleanpunainen ja valkoinen. Jotkut miehet voisivat laittaa hieman vaaleanpunaiselle värille vastaan, mutta ei minun puolisoni. Kävimme yhdessä alennusmyynneissä ja hänelle valintani ja ostokseni olivat ok. Olisi ehkä hieman liian myöhäistä laittaa vastaan kun vaaleanpunainen on nyt kesällä vallannut joka huoneen, hih!


Tälläinen kesävessa meillä siis tällä hetkellä. Orkideat ovat vaan niin kauniita ja sopivat minusta mainiosti vessoihin tai kylpyhuoneisiin. Tuovat kauneutta ja glamourin tunnetta!

7 kommenttia

 1. Kaunis kylpyhuone ja erityisesti tuo orkidea ja rento olkihattu (en tiedä, onko sisustuselementti vai käyttöesine) seinällä tuovat siihen persoonallisuutta. Viihtyisän näköinen huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kodinhoito! Hieman jotain erilaista näin kesäaikaan ;) Hattua tulee käytettyä kuumalla niin ajattelin sen sitten laittaa tuonne vessaan niin muistaa aina ottaa mukaan :)

   Poista
 2. Miksi teidän kuva wc:ssä? :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis, simppeli ja selkeä. Kyllä hyvinkin tuon kokoista vessaa voi huoneeksi sanoa! Mitenkäs orkidea pärjää vessassa ilman auringonvaloa?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.