Olohuoneen pyörittelyä

10. heinäkuuta 2013


Tässä on tullut pyöriteltyä olohuonetta mullin mallin ja samalla miettien, mikä järjestys toimisi tämän hetkiseen tilanteeseen. Kun meidän pieni prinsessa menee jo kovaa vauhtia  eteenpäin, tulee mieleen turvallisuuskysymykset ja olohuoneen toimivuus. Olohuoneemme tuntuu jotenkin ahtaalta nyt kun divaani oli pakko siirtää olohuoneeseen. Tällä uudella asetelmalla olohuone tuntuu nyt toimivammalta ja tilaa on jotenkin enemmän. Onneksi tätä ahtauden tunnetta ei nyt ole luvassa kuin enintään vähän yli puoleksi vuodeksi, joten kestetään se hetki vielä. Vielä on mietinnässä jos laittaisin syrjään tuon valkoisen sohvapöydän, jolloin saisi vielä lisää tilaa, mutta jotenkin pöytä on niin tarpeellinen huonekalu jota ilman on vaikea olla olohuoneessa. Mielessä kävi myös, että jos sitä ottaisi pöydän pois ja vaihtaisi tilalle sohvien kanssa samaa sarjaa olevan rahin. Tämä olisi myös lapsen kannalta turvallisempi vaihtoehto, koska rahissa ei olisi teräviä kulmia.

Osaako sitä elää ilman sohvapöytää? Ei ole koskaan tarvinut niin vähän mietityttää tämä vaihtoehto.

Ehkä jatkan vielä pyörittelyä ja katson jos koen jonkun ahaa-elämyksen! Tälle kropalle tekee ihan hyvää pieni jumppa, jonka saa hyvin huonekalujen siirtelystä kehitettyä, hih! Seiniin menen tänään ostamaan töpselisuojia ja kaikki johdot nousevat ylös lattioilta. Nyt on tärkeintä, että kotimme on turvallinen <3
Joten katsotaan miltä meidän olohuone ensi viikolla näyttää! ;)


18 kommenttia

 1. Teidän olohuoneessa näyttää tosi kauniilta, niin kauniilta että liityin heti lukijaksi löydettyäni tämän blogisi :)

  www.mineamarissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva että liityit lukijaksi, tervetuloa lukemaan hömppäjuttujani <3

   Täytyykin heti käydä vierailemassa blogissasi :)

   Poista
 2. Meiltä kun lähti sohva pois ja tilalle tuli säkkituolit niin sohvapöytä sai samalla lähteä kun se oli liian korkea eikä uutta ole hankittu tilalle. Hyvin ollaan pärjätty ilman sohvapöytää eikä aiota edes hankkia uutta :)

  Kokeilkaa hetki,että pärjäättekö ilman sohvapöytää. Toi ainakin meille lisää tilavuuden tuntua 45neliöiseen kaksioon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä kokeilla jos sitä pärjäisi hyvin ilman pöytää. Eihän siinä syödä, kukkia olevan vain pitänyt + muita koristeita :)

   Poista
 3. Meillä ei ole ollut vuosiin sohvapöytä... ja hyvin pärjää.

  Lapsille kannattaa opettaa että olkkarissa ei syödä ja kun täytyy näyttää esimerkkiä niin ei sitä itsekään tule syötyä ja mihin sitä sohvapöytä tarvitsee sitten....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet Maria oikeassa. Jos sitä kokeilisi olla hetken aikaa ilman pöytää niin jos sitä vaikka pärjäisikin :)

   Poista
 4. Teillä on nätti olohuone! :)
  Meillä on myös tuo kivikin sohva ja samaan sarjaan kuuluva rahi toimittaa sohvapöydän virkaa tällä hetkellä, ainakin siihen asti että löydetään the sohvapöytä joka on kummankin makuun ja johon ei kyllästy heti vuodessa :D
  Mutta siis kokeile ihmeessä rahia sohvapöydän tilalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jennifer! :) Tuo rahi - vaihtoehto houkuttaisi kyllä kovasti, koska pöytää emme ainakaan tällä hetkellä tarvitse. Rahiin saisi sisäänkin vaikka leluja.. :)

   Poista
 5. Moikka !

  Useasti luen blogiasi, mutta olen todella surkea kommentoimaan mitään - saatika tekemään profiilia ja liittymään lukijaksi. Nyt kuitenkin tiedät että täältä löytyy myös yksi lukija ! :)

  Meillä ei ole myöskään sohvapöytää ja hienosti ollaan pärjätty ilman sitä. Tuskis edes koskaan meille sohvapöytää hankin.

  Lapsikodin turvallisuudesta piti vielä se mainita että uusiin pistorasioihin ei voi enää työntää sormia ja saada sähköiskua. En tiedä tiesitkö tätä, mutta uusiin pistorasioihin pitää molempiin reikiin laittaa jotakin samaa aikaa (eli siis pistotulppa) tai muuten sieltä ei sähköä tule. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kiva kun kommentoit vaikka et olekaan rekisteröitynyt lukija :) Sehän on ihan sama miten seurailee ;)

   Joo olenkin kuullut tuosta että tarvii työntää samaan aikaan kumpaakin rööriin, onneksi niin että on turvallisempaa ;) Meillä mennään jo sormia sinne tunkemaan ja ajattelin että olisi helpompi ne suojat ostaa niin ei kiinnostaisi niin paljoa.. Tai sitten käy päinvastaisesti ja kiinnostaa vielä enemmän ;D

   Poista
 6. Meillä on ollut rahi sohvapöytänä ja täytyy kyllä sanoa että valkoinen rahi on saanut osakseen jos jonkinmoisia läiskiä. Minäkin kuskasin olkkarin pöydän pois kun neiti lähti liikkumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että rahi ei varmasti ihan samalta näytä kuin ostopäivänä ;) Meillä voisi olla sama juttu kun lähdetään liikkeelle ja sormia tungetaan joka paikkaan. Nyt jo divaanin reunat ovat saaneet uutta väritystä ;)

   Poista
 7. Niin kaunista!<3 Ihanan valkoista! Tuskin maltan odottaa kuinka upea teidän uudesta olkkarista tulee.:)

  Ostimme tarkoituksella tähän uuteen kotiin rahin sohvapöydän tilalle, kun vauva oli jo tulossa silloin. Rahin päällä on tällä hetkellä suuri tarjotin, mutta tuskin sekään saa kohta olla rauhassa.;) Kokeile sitä rahia. Kyllä senkin kanssa pärjää.:) Mutta itekin haaveilen jo, että koska saa laittaa pöydän.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jemina <3

   Kyllä itseäkin alkaa houkuttaa tuo rahi, koska eilenkin meidän pikkuinen meni sohvapöydän alle ja antoi jaloilla kyytiä pöydälle :D Täytyy siirtää se väliaikaisesti varastoon ja katsoa miten homma toimii ilman ;)

   Poista
 8. Meillä on rahi käytössä eli sohvapöytää ei ole ollenkaan. Toimii hyvin pöytänä kun laittaa siihen kaksi kaksi rulotasoa eli niitä käsinojatarjottimia. Hyvin pysyy kaikki "pöydällä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :) meillä ei varmaan kauaa tavarat rahin päällä pysyisi kun tyttö lähtee konttamaan ja liikkumaan. Nyt jo sohvapöydällä olevat tavarat saa sellaista kyytiä ;) Mutta silloin voisi laittaa nuo tarjoittimet kun esim. vieraita olisi tulossa :) Rahi houkuttaa kyllä nyt tosi paljon :)

   Poista
 9. Kaunis tämä uusi järjestys, sohvapöytää ei ole nyt väliaikaiskodissa ja en ole kertaakaan kaivannut, nyt vasta tajuan kun tuli puheeksi :)

  VastaaPoista
 10. Kaunis teidän kotinne! :) ihanan valoisa ja raikas. Mutta mistäs tuo sohvapöytä onkaan löytynyt? Itseltämme nimittäin vielä puuttuu kun ei sopivaa ole vastaan tullut, mutta tuo teidän on jo jotain sellaista mitä ollaan ehkä etsimässä :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.