Ulkoseinät kohoaa!

17. heinäkuuta 2013Tulevalla terassilla!


Jee, nyt tämä rakentaminen alkaa vihdoinkin tuntua todelliselta ja tuloksia alkaa näkymään. Nyt kun kiveä on laitettu jo ikkunoiden yläpuolelle, alkaa talo vihdoinkin sisältäpäinkin hahmottua. Ja eihän se nyt niin pieni ole miltä se vielä kesäkuussa tuntui. Vielä on hieman matkaa katon rajaan, mutta kohta jo päästään asentamaan kattotuoleja, jolloin talo viimeistään alkaa omasta mielestäni näyttämään talolta. Sitten on jo kasassa ulkoseinät ja katon alku, jes jes! Täällä käydään hieman kuumana tämän asian kanssa, ehkä huomaattekin sen kirjoittelustani, mutta on tämä vain niin jännää aikaa. Aika alussa vielä ollaan, mutta kun katselee kuvia tyhjästä tontista ja vertaa tämän hetkisiin kuviin niin onhan ero suuri. Kävimme tontilla ottamassa kuvia tästä kehitysvaihteesta ja otin kuvia sitten tällä kertaa tarpeeksi talon jokaisesta sivusta ja kulmasta, jotta saisitte oikeanlaisen kuvan talostamme. 

Seuraavallla raksakerralla hyvin todennäköisesti laitetaankin kattotuoleja paikoilleen tai ne ovat jo paikoillaan, mahtavaa!


 Sisääntuloa

 Ulkoseinää takapihalta, terassi oikealla

 Olohuoneen isot ikkunat

 Talon takapihaa,vasemmalla olohuoneen ikkunat ja pienemmät tyttöjen huoneiden ikkunat

 Tieltä päin autokatosta ja varastoa

 Autokatoksen aukot

 AutokatostaNyt voi hyvällä mielin olla lomalla neljä päivää kun tietää että homma edistyy Suomen päässä. Eli terveiset kaikille täältä helteisestä Barcelonasta!6 kommenttia

 1. Wau! Hyvältä näyttää! :) Kivaa lomaa!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä ja intoa rakennusurakkaan! Näin parin vuoden jälkeen alkaa jo uudestaan innostua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo raksakuume voi olla aika tarttuvaa sorttia ja kun se yllättää niin menoahan se on ;)

   Poista
 3. Näyttää todella hyvältä. Teille tulee varmasti kaunis koti! Mielenkiinnolla odotan kehittymistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini! Talo nousee hyvää tahtia ja kohtahan me jo muutetaan ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.