Villa Stockmann silkkiverhot makuuhuoneessa

3. heinäkuuta 2013
Teinpä muutama viikko sitten tilausta Stokkalle ja klikkasin kotiin Villa - sarjan harmaat verhot. Meiltä löytyykin tätä samaa sarjaa olevat valkoiset verhot muista huoneista. Olen jotenkin niin ihastunut näihin silkkiverhoihin, ne ovat vain niin kauniita. Minulla on muissa huoneissa valkoiset verhot ja ajattelin hieman ryhtyä villiksi ja kokeilla harmaan värisiä makuuhuoneeseemme. Valkoisilla verhoilla sain makuuhuoneeseen ihanan vaaleaa tunnelmaa ja nämä harmaat taas tuovat hieman tummemman lookin. Verhot pimentävät  huonetta hieman mikä on taas kesällä tosi hyvä asia kun nukkumaan mennessä on niin valoisaa. Minä olen vielä aika huono nukkumaan valoisassa, joten makuuhuoneen pimentyminen ei ole yhtään huono asia. 

Nämä verhot ovat kyllä niin kauniit ja meille tehty, pakko ne varmaan on pitää. Kokeilinkin niitä muihinkin huoneisiin ja ne olisivat sopineet mihin ikkunaan/ huoneeseen tahansa. Nyt jätän ne kyllä makuuhuoneeseen ja sitten kun syksy alkaa lähestymään ja pimeät illat saapuvat niin mietin uudelleen mihin huoneeseen ne laitan. Räpsisin nyt paljon kuvia miltä verhot näyttävät makuuhuoneessamme keskellä päivää auringonpaisteessa. Kuvat eivät valitettavasti ihan tuo  oikeutta verhoille ja makuuhuoneelle. Luonnossa näky on vielä näyttävämpi mielestäni, ei niin tumma ja synkkä miltä verhot kuvissa näyttävät!
14 kommenttia

 1. Pimentääkö verhot vähän vaikka sälekaihtimia ei laskisi?
  Itse juuri valitellut kun on niin valoisaa eikä saa unta, kun meillä ei ole verhoja vielä makkarissa ollenkaan, jotkut tarvis siis ja vikkelään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimentää ja aika paljonkin! Kun aikaisemmin valkoiset verhot tarvitsivat sälekaihtimet kun niistä tulee valo ihan läpi niin harmaan väristen kanssa tulee kyllä paljon pimeämpää :)

   Poista
 2. Tosi ihanat verhot. Nostan hattua, et oot kokeillut niitä muihinkin huoneisiin. Mulle verhojen vaihtaminen on nimittäin erittäin epämieluisaa hommaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai et tykkää vaihdella? Muista se on ihan hauskaa puuhaa, niska vaan väsyy kun pitää kurkotella ;D

   Poista
 3. Onkohan tuo sama helmenharmaa verho mikä meillä makkarissa. Sun kuvissa se näyttää huomattavasti vaaleammalta, mut meillä on kyllä aika pimee makkari. Ja hyvin tuo verho käy myös pimennysverhona. Todella upea makkari teillä! Ylellinen ja tyylikäs.<3 Meillä on niin sama maku.:) Haluaisin myös valkoiset silkit olkkariin talveksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jemina! <3 Kyllä se on varmasti se sama väri kun ei siellä ole kuin se harmaa ja sit on tosi tummanharmaa, mutta se on aivan liian tumma meille :) Nuo verhot valkoisina on kyllä niin upeat, muista huoneistamme ne löytyvätkin ;)

   Poista
 4. Kauniit verhot. Kaunis on myös koko makkari <3

  VastaaPoista
 5. Oi, ihanat kyllä ovat verhot! Meillekin passais saman värisenä tai valkoisena, harmi vaan kun hinta on aika korkea, olisko ideaa mistä sais samantyylisiä vahän edullisemmin?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen bongannut myös Kodin Anttilasta aikaisemmin hieman samantyylisiä silkkiverhoja joiden hinta oli muistaakseni 69€, mutta nyt viime käynnillä en niitä löytänyt. Täytyykin pitää silmät auki kun kiertelee muissa liikkeissä jos vaikka bongaisi edullisemmat niin voisi täällä sitten vinkata :)

   Poista
 6. Nuo verhot ei ole tummaa ja synkkää nähneetkään. Nehän on tosi ilmavat ja hohtavat ja sopivat valtavan hyvin tuon harmaan seinän kanssa. Näyttää kivalta, että sama väri toistuu, vaikkakin hieman vaaleampana, mutta sopii siis kokonaisuuteen erittäin hyvin.

  Tuli mieleen, että sopisit hyvin sinne pientä pintaremonttia ohjelmaan sisustussuunnittelijaksi, Sinut aina valittaisiin! Ja onnea perheenlisäyksestäkin!

  t Koalakarhu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Koalakarhu <3 Tuon kauniimmin ei voisi sanoa :) Tuohan olisi ihan unelma päästä tuohon Pientä Pintaremonttia - ohjelmaan, mutta valitettavasti tutkinto minulta alalta puuttuu. Mutta kiitos ihanasta kohteliaisuudesta <3

   Poista
 7. Ei munkaan mielestä ole yhtään synkät :) Todella kauniit ja ihana kiilto niissä, mä oon kans ihastunu tollasiin kiltäviin verhoihin ne tuo jotenkin vähän enemmän sellasta luxuksen tuntua ;) Eli ei mennyt metsään ostos, ihan just passelit teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Kiiltävät verhot on kyllä niin kauniita ja näyttävät tosi kivoilta kun aurinko paistaa läpi :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.