Chilewich Metallic Lace ♥

28. elokuuta 2013


Kauanko olen Chilewichin tableteista haaveillut ja ihaillut? Kauan!!

Chilewichin tabletteja myy sekä Vepsäläinen että Stockmann. Niin kauan olen katsellut juuri yhtä tiettyä mallia, nimittäin Metallic Lace tabletteja mitkä olisi meille kuin tehty aina juhlakäyttöön. Kummastakin yrityksestä niitä kyselin, mutta kummaltakin ne olivat loppu. Aloitin kyselyn jo kesäkuun alussa, mutta eihän näitä missään ollut. Ainoastaan ulkomaalaisista nettimyymälöistä löytyi, mutta jotenkin vain hieman vierastan nettiliikkeitä joita en tunne tai kenelläkään muulla ei ole kokemusta. Niinpä otinkin yhteyttä uudelleen Stockmanniin ja kyselin jos heille olisi tulossa myöhemmin näitä tabletteja. He olivat niin ystävällisiä, että lupasivat tilata minulle eri myymälöistä näitä tabletteja, koska mistään ei löytynyt tarvittavaa kuutta kappaletta. Iiks! Nyt ne siis vihdoinkin saisin. Stocka lupasi palata minulle kun tabletit saapuvat ja niinpä sainkin sähköpostia että tabletit on vihdoinkin saapuneet Jumbon myymälään.

Nämä tabletit sopivat kyllä niin hyvin meidän joulukattaukseen ja muihin juhlakattauksiin. Aika harvalla olen näitä nähnyt, luonnossa kerran ja ne olivat aivan ihanat. Perus lapsiperheen käyttöön nämä tabletit ei kumminkaan ole tarkoitettu vaan meillekin ne tulee juhlakäyttöön ja jos vaikka jotain vieraita piipahtaa kahville. Mielessä pyörii jo vaikka kuinka monta erilaista kattausideaa mihin näitä tabletteja aion hyödyntää, varsinkin joulu jo muistuttelee takaraivossa vaikka on elokuu. Tältä tabletit näyttivät kun meille saapui vauvakahvitteluvieraita päiväkahveille

. Löytyykö teiltä näitä tabletteja ja oletteko te tyytyväisiä Chilewichin tuotteisiin?


17 kommenttia

 1. Upeat! Meiltä löytyy toisen värisenä ja ovat kyllä hintansa arvoiset :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ja tykännyt tosi paljon, on ne aivan ihanat <3

   Poista
 2. Meillä on juuri nämä! <3 Ostin silloin kerran Miialta. :) Käytin niitä hetken aikaa ihan arkenakin eikä menneet miksikään. Nyt voisi taas pian ottaa käyttöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kestävät arkikäyttöäkin :) Meillä ne olisivat entiset kun tyttömme tykkää ottaa tableteista kiinni ja laittaa niitä suuhun + heittää lattialle ;)

   Poista
  2. No ei meilläkään varmasti tuon pikkuherran käsittelyä kestäisi.:)) Mutta hän istuu tuossa omassa syöttötuolissaan ja siinä on tarjotin edessä niin ei pääse pöytään käsiksi.;)

   Poista
 3. Ihanan näköiset! Tekee kattauksesta todella juhlavan. Tuossa kattauksessa kaurapuurokin maistuisi kurmeelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt alkoi pahasti tekemään mieli kaurapuuroa kun ei ole itse pitkään aikaan syönyt ;)

   Poista
 4. Ostin nuo itselleni joululahjaksi ja ovat kyllä niin ihanat, meilläkin käytössä vain "pyhinä" ja juhlissa. Arkena pöydällä toisenlaiset Chilewichit, olikohan ne Latticet?! Ja ne on valkoiset. Ovat kyllä hintansa väärtti ;)

  Nyt ostin Stokkalta arkikäyttöön hopeanmustat Chilewichit, hinta oli edullinen muihin malleihin nähden sillä nää oli "vain" 12,99 kipale. Kiva välillä vaihdella ja näiden kaksivärisyys viehätti kovasti. Toki näistäkin hintaa kertyi kun kuusi aina pitää ostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne Latticet on todella kauniit <3 Se on kun näitä pitää aina ostaa se kuusi kerrallaan, ei voi vaan ostaa kahta jos vaikka valmistus lopetetaankin niin mitäs sitä kahdella sitten tekee :D

   Poista
 5. Hyvältä näyttää, kattaus ja tabletit. Itse en ole näihin koskaan livenä törmännyt, joten en osaa niistä sen kummemmin sanoa. Ainakin blogeissa nähtyjen kuvien perusteella näyttävät kyllä ihanilta. :)
  Ja hei, mun blogissa odottaa sinulle haaste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo käynkin samantien kurkkimassa taas blogissasi :)

   Poista
 6. Voi onnea, nuo on kyllä upeimmat tabletit mitä olen nähnyt!! Muutenkin kaunis kattaus :) Ja kiitos toimii, ilmoitus uudesta postauksesta tuli sähköpostiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että toimii!! :) Ja kiitos itsellesi vinkistä :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Voi kiitos Jonna! :) Vähän luksusta viikonloppuun! :)

   Poista
 8. Aivan ihanat tabletit! Ja kattauskin nätti! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.