Hääkertomusta!

11. elokuuta 2013


Minulta on toivottu hääkuvia ja kertomusta matkastamme todella paljon, joten ajattelin nyt lyhyesti harhautua sisustamisesta ja kertoa miten miellä asiat meni. Menimme siis heinäkuussa naimisiin Barcelonassa. Kaikki alkoi alkukeväästä sillä, että googlella etsimme seurakunnan sivuilta mistä Euroopan maista löytyisi suomalaista pappia. Tiesimme, että jos meidät vihkisi suomalainen pappi, meidän ei tarvitsisi käydä vihkiytymässä maistraatin kautta. Lopulta valitsimme kaupungiksemme Espanjan Barcelonan ja asia oli sillä selvä. Otimme yhteyttä suomalaiseen pappiin sähköpostin kautta ja vihkipäivä olikin sovittu jo parin viestittelyn jälkeen. Pappimme neuvoi, että ainoa mitä meidän pitäisi Suomen päässä tehdä, on hakea esteettömyystodistusta oman kaupungin seurakunnan kautta. 

Kun esteet oli parissa viikossa tutkittu ja minulle tuli ilmoitus, että todistuksen voi hakea, sain myös samalla mukaan vihkiraamatun, koska sekä todistus että raamattu piti matkaan ottaa mukaan. Tämän jälkeen asiat oli Suomen päässä selvät ja vuorossa oli sormuksen ja hääpuvun etsintää. Kun ne oli hankittu, lähdin googlettelemaan valokuvaajaa ja kampaajaa meille. Nekin löytyivät hujauksessa, yhteydenotto heihin ja niin sain heidätkin varattua oikealle päivälle. Mitään ei pitänyt ennakkoon maksaa, maksun aika oli vasta paikan päällä kaiken jälkeen.
Sitten vain odottelimme heinäkuuta! Kävimme kirkossa kuuntelemassa kuulutukset ja seuraavana maanantaina olikin lähtö Barcelonaan. Olimme olleet kaupungissa muutaman päivän ja samalla olin etsinyt sopivaa kukkakauppaa mistä saada haluamani kimppu. Minulla oli kuva kimpusta mukana ja löysinkin suuren kukkakaupan joka loihti minulle häitä edeltävänä iltana kimpun mukaan. Kaikki oli siis tässä vaiheessa valmista. Hääpäivänä tapasimme pappimme 12.00 aikaan ja kävimme läpi tunnin ajan toimitusta ja kerroimme itsestämme asioita. Mukavaa jutustelua papin kanssa ja siitä suoraan hotellihuoneeseen valmistautumaan kampaajan ja meikkaajan kanssa. Valokuvaajakin saapui samoihin aikoihin ja otti valokuvia valmistautumisesta häiden loppuun asti.

Meidät vihittiin kauniissa puistossa korkean kukkulan rinteellä ja lopuksi nousimme vielä kukkulan päälle, jossa sijaitsi todella vanha linnake. Siellä otimme vielä lopuksi romanttisia hääkuvia.

Päivä oli ikimuistoinen! <3Kuvat: Jessica Quadra

23 kommenttia

 1. Intiimi, tunnelmallinen päivä ..kaunis, onnesta sähdehtivä hääpari. Lämpimästi näin jälkikäteen onnitellen, Tiiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos oikein paljon Tiiti <3 Päivä oli kyllä niin ihana <3

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta ja romanttiselta ja ennenkaikkea jotenkin niin simppeliltä. Sitä kauheaa hössäystä olen minäkin yrittänyt välttää ensi kesän häitämme suunnitellessamme. Ajattelin, että mulla on tässä aikaa, kun olen vuotta aiemmin liikkeellä mutta pyh. Kirkosta sain vihoviimeisen ajan kyseiselle vihkipäivälle ja näköjään kivoimpien hotellien sviititkin alkavat jo täyttyä varauksista. Kiitos, että kerroit tällaisesta rennommasta ja intiimimmästä tavasta astella avioon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä vaihtoehto oli kyllä helppo valinta stressin ja suunnittelun kannalta. Ei tarvinnut paljoa stressata ja suunnitella ja kaikki sujui täydellisesti. Jaksamisia suunnitteluun <3

   Poista
 3. Upeat kuvat <3 ihanaa ja romanttista. SUUREN suuret onnittelut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenna <3 Matka oli aivan ihana ja ikimuistoinen <3 <3

   Poista
 4. Voi että miten kaunis morisan olit!

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus!<3 Olet niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Jemina <3 Olin itse tosi tyytyväinen lopputulokseen :)

   Poista
 6. Kuulostaa todellakin ihanalta ja ikimuistoiselta! Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matka oli kyllä aivan ihana ja ikimuistoinen <3 Käynkin heti kurkkimassa, kiitos! :)

   Poista
 7. Ihana kuulla teidän häistä. Meilläkin on häät tulossa vuoden päästä, niin tämä oli todella mielenkiintoinen ja ihana postaus. Lisää kuvia teidän päivästä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi onnea suunnitteluun! :) Moni on nyt toivonut lisää kuvia, joten pakko se on pikkuinen kuvapläjäys tehdä jossain vaiheessa :)

   Poista
 8. Meillä mies haluaisi naimisiin jossain ulkomaan kohteessa, mutta itse olen vielä ollut Suomen häiden kannalla, mutta tämän luettuani aloinkin ajatella ulkomailla häitä aivan toiselta kantilta! ;) Kiitos siis tästä ja onnea teille näin jälkikäteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ssussuu :) tsekin olin aluksi vähän epäluuloinen, mutta nyt olen niin onnellinen päätöksestä <3 Oli aivan ihana tapa ja kokemus <3

   Poista
 9. Oiiih, kuulostaa ihan täydelliseltä <3 Oot niin kauniina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos littleB <3 Itsekin olin tosi tyytyväinen lopputulokseen <3

   Poista
 10. No varmasti oli niin ikimuistoista!! Ihanaa ja onnea vielä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanna <3 Oli kyllä niin ihana kokemus <3

   Poista
 11. Oi kuinka romanttisen kuuloista. Lisää kuvia! Onnea vielä kerran

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.